İnternet hızım düştü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Müşteri hizmetlerini ara sor

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
hocam 50 mbps pakette 11mb indirme alıyorsan şahane yaşadığın sorun altyapısal kaynaklı olabilir müşteri hizmetlerine bildirmeni öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
aynı durumu ben de yaşıyorum internetim 50 megabit olmasina ragmen download hızım 1 mb

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
burda sorarak bi çözüm bulamıyacagını düşünüyorum en iyi müşteri hizmetleri

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
agından bı bak hocam kac kısı baglanıyor sızın agınıza gerekırse hepsıne mac la 1 er adres ver kontrol altına alırsan en azından sebebını de anlarsın yada en kotu wıfı kapatıver oyundayken :D

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Günlük kullanım tüketim / veri hızı değişiyor . etrafında ki çevre alt yapıyı çok kullanan kişi varsa düşüş yaşayabiliyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Dostum bu senin kullanımın veya kablosu bağlantı kullanıyorsan zayıflığından dolayı oluyor olabilir,eğer kabloluysa da bu yine kablodaki herhangi bir problemden kaynaklanıyor olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Reis sorunun ne zaman başladığını belirtmemişsin veya ben görmedim fakat öncesinde başıma gelmiş bir olaydan yola çıkarak söylemek isterim, bazı cihazlar Wifi üzerinden bağlantı kurunca ip çakışması adı altında çok feci bir şekilde yavaşlattığına şahit olmuştur. Bağlı cihazların tümüyle bağlantını kes öyle dene, mesela masaüstünden test ediyorsan hızı masaüstü bağlantısını kes mobilden bir hız testi yap.. Deneme yanılma iyidir.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
vallahi aga aynı sıkıntıyı bende yasıyorum su vodafon net sinir eti bunun hızını artırabilsem güzel olcakta
bi yöntem varmı bilen

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Öncelikle kablo bağlantısı kaynaklı olabilir. Bölge genelinde bir çalışma varsa olabilir. Detaylıca kontrol ettirmek gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
modem de sıkıntı olmuş olabilir markası ney modemin komple resetlemeyi dene modemi veya eve gelen kabloları kontrol et

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kanka neden müşteri hizmetlerinle iletişime geçmek yerine buraya yazıyorsun. Türk telekomun sahibinin oğlu aramızda da ben mi bilmiyorum?

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
50megabit internete sahibim aldığım ilk günler 11mb/s indirme yapıyordum şuan kabloluda 4 2 1 hatta daha düşük bir indirme hızı alıyorum yardımcı olun bu kadar para ödüyorum kafayı bozdum artık
Okuduğum kadarıyla superonline kullanıyosun bence hiç düşünmeden değiştir. Turknet kullanıyorum aşırı derece memnunum kesinlikle tavsiye ederim. Ve daha ucuz.

Uzman Üye
4 HİZMET YILI
Modemde dalgalanmalar olabilir. Kablo tak dene gene düşükse internet sağlayıcını ara. Gene düşük olmazsa modemdendir modemi değiştirebilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum belki dış internet kutusunda sorun vardır oradan eve gelen kabloyu değiştirmeyi dene ya da ara bedava değiştir ben bedava değiştirdim sorunum çözüldü vodafone :D

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bilgisayardan da olabilir sorunun birazcık internetten araştırıp bakabilirsen bilgisayardanda istemeden internet hızını sınırlamış olabilirsin.

hayal kırıklığı
Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
knk bakım çalışmaları yapıyorlar altyapı güncellemesi aynısı güngören genelindede var internetden altyapı çalışmalarına bak oturdugun yere ondan kaynaklı olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...