TTNET'in mobil internet hızı yüksek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşla mobil verilerimiz test etmek istedik. Ben de Vodafone hat var ve internet hızım 20 Mbps, arkadaşımda TTNET mobil hat var ve internet hızı 127 Mbps çıktı. Konum aynı fakat telefonlar farklı. Soru şu TTNET'in mobil internet hızı gerçekten yüksek mi? Yoksa telefonlar arasındaki farktan dolayı mı öyle oldu? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Telefondan telefonada fark ediyor ttnet aslında türkiyede tüm internet şirketlerine alt yapıyı saglayan firma hepsi onların alt yapısını kullanıyor ama kendileri bi türlü bu alt yapıyı iyileştirip daha verimli bi sağlayıcı için calısmalara yeni başladı telefonda da ev internetinde de umarım bunu kısa bi sürede tamamlarlar

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Tarifende sana sağlanan internet hızıda önemli. Aynı evdeki internet gibi mobil hatlardada belirli hız sınırlamaları ile hat sağlanıyor. Vodafone hattımda 100 üstü mbps hız alıyorum. Paketin düşük olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
telefondan dolayı knk belki yanlıs gösteriyodur 3-5 kere denediniz mi

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Tarifende sana sağlanan internet hızıda önemli. Aynı evdeki internet gibi mobil hatlardada belirli hız sınırlamaları ile hat sağlanıyor. Vodafone hattımda 100 üstü mbps hız alıyorum. Paketin düşük olabilir.
senin tarifen ne kardeşim.?

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Vodafon kötü knk ya internetleri iyi değl bana göre ama telefonlar farklı ya ondan ola bilir belki

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar geçen gün bir arkadaşla mobil verilerimiz test etmek istedik. bende vodafone hat var ve internet hızım 20 Mbps arkadaşımda ttnet mobil hat var ve internet hızı 127 Mbps çıktı. konum aynı fakat telefonlar farklı. soru şu ttnetin mobil internet hızı gerçekten yüksek mi? yoksa telefonlar arasındaki farktan dolayımı öyle oldu. bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Telefondan da değişebilir ve Benim teyzemde ttnet var memnunlar ttnettende olabilir

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
En iyisi turkcell şuan ama çok pahalı hacı

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
arkadaşlar geçen gün bir arkadaşla mobil verilerimiz test etmek istedik. bende vodafone hat var ve internet hızım 20 Mbps arkadaşımda ttnet mobil hat var ve internet hızı 127 Mbps çıktı. konum aynı fakat telefonlar farklı. soru şu ttnetin mobil internet hızı gerçekten yüksek mi? yoksa telefonlar arasındaki farktan dolayımı öyle oldu. bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
tüm firma lar dolandırcı olmuş hangisine guvençez bilmiyoruz

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar geçen gün bir arkadaşla mobil verilerimiz test etmek istedik. Ben de Vodafone hat var ve internet hızım 20 Mbps, arkadaşımda TTNET mobil hat var ve internet hızı 127 Mbps çıktı. Konum aynı fakat telefonlar farklı. Soru şu TTNET'in mobil internet hızı gerçekten yüksek mi? Yoksa telefonlar arasındaki farktan dolayı mı öyle oldu? Bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim.
Bende kullanıyorum ortalama 90 alıyorum hattında veya telefonunda sorun olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...