Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir yeteneğin sertifikan varsa bunları pazarlayarak (sertifikan ve ya yeteneğin ile insanlara iş yaparak) para kazanabileceğin siteler var örneğin güzel essay yazabiliyosan essay yazarak ve ya ingilizce çeviriler yaparak tabi ne kadar getirir müşterin olur bunlar kesin bir iş olarak yapılır mı tartışılır ben girişmedim şu dönemde bakıyorum bende ama kafama pekde yatmıyo gibi. Onun harici droppshipping yapabilirsin sitede inanıyorum ki nasıl yapacağın hakkında bilgiler bulunuyordur güzel bir yöntem fakat bi ara vergileri ile ama girişmedin bunu da çok düşündüm ama paypal vs olayı caydırmıştı. Bunların haricinde kitap oku, video izle gibi işlerin para kazandıracağını düşünmüyorum hep bi kılıf buluyolar yok hile yaptın yok paran yatmadı...
bir yeteneğin sertifikan varsa bunları pazarlayarak (sertifikan ve ya yeteneğin ile insanlara iş yaparak) para kazanabileceğin siteler var örneğin güzel essay yazabiliyosan essay yazarak ve ya ingilizce çeviriler yaparak tabi ne kadar getirir müşterin olur bunlar kesin bir iş olarak yapılır mı tartışılır ben girişmedim şu dönemde bakıyorum bende ama kafama pekde yatmıyo gibi. Onun harici droppshipping yapabilirsin sitede inanıyorum ki nasıl yapacağın hakkında bilgiler bulunuyordur güzel bir yöntem fakat bi ara vergileri ile ama girişmedin bunu da çok düşündüm ama paypal vs olayı caydırmıştı. Bunların haricinde kitap oku, video izle gibi işlerin para kazandıracağını düşünmüyorum hep bi kılıf buluyolar yok hile yaptın yok paran yatmadı veyahut yürüyerek para kazan falan. Yatırımın varsada en akıllısı btc, borsa ve sanal satış olacaktır diye düşünüyorum diğer yöntemleri deneyen bilen varsa merakla bekliyorum bende.
Armut gibi siteleri kullanarak freelance işler alabilirsin. Uzmanlık alanın her ne ise. Video edit, yazılım,müzik gibi işler yaparak iyi paralar kazanan insan çok.
Yeteneklerin neler önce bunu belirlemelisin. Açık söyliyim kimse sana bedavadan para vermeyecek. Zamanım bol birşeyler öğrenirim diyorsan armut, sadece on vb sitelerde freelance araştırmaları yap. Girip insanların neye para ödediğini gör ve hangilerini yapabileceğini kafanda belirle. Belirledin mi? Harika! Şimdi ilk yapacağın şey bu konuda bir iş tamamlamak için yeterli bilgiye sahip misin? Sahipsen direkt olarak ufak tefek işler yapıp kendine bir portfolyo hazırlayıp müşterilere iş yapmaya başla. Yok benim kendimi geliştirmeye ihtiyacım var diyorsan o zaman yapılacak bir şey kalıyor. Kendini geliştirmek. Konu her ne olursa olsun günümüz teknolojisi sayesinde internette öğrenmek istediğin konu ile ilgili tonlarca ücretli yada ücretsiz kaynak bulabilirsin. Kendini belirli bir seviyeye kadar geliştirip iş almaya başla. Bu şekilde hem para kazanmış hemde kendini geliştirmiş olacaksın. He "Ben bunları yapmak istemiyorum daha kolay bir yolu yok mu?" diyorsan bence yok. Sana kriptoya gir analiz yap araştır diyebilirim fakat bu kesin değil. Ve daha önceden bahsettiğim şekilde iş yaparsan para kazanamasan bile sonsuza kadar bilgi sahibi olacağın bir konu olacak. Gittiğin her yerde ben bunu biliyorum diyebileceksin. Ama şunu unutma kimse kimseye bedava para vermez. Veriyorum diyen kimseye inanma. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İyi forumlar.
league of legends oynuyorsan GamerCraft gibi bir siteyi denemelisin kolay kullanabilirsin ve kolay para kazanabilirsin ben oynayıp 10 gün veya 2 haftada 500 dolar gibi kazanırım
Çevirmenlik Yapabilirsin,Aimin İyiyse Turnuvalara Katılabilirsin,Tasarımcılık Yapabilirsin,Kodlama Öğrenip Yazılımcılık Yapabilirsin Felan Yani Önünde Seçenekler Var Ama Yeteneğinde Olması Gerekiyor Çünkü Yetenek Olmassa Yukardakilerin Hiçbiri Zaten Olmuyor Siteler Üzerinden Yukardakilerin Hepsini Yapabilirsin İnşallah Para Kazanabilirsin İyi Forumlar...