Seçkin Üye
kanka en kolayı hiç bir iş yapmadan link kısaltma sitelerinden kazanılır diğer türlü bağzı şeyler uğraşmaya değmez
bunu nasıl yapıyoruz bana anlatırmısın acaba ?Ben pasif kazanç sistemleri ile ilgileniyorum. öyle tıklama yapmak vs bişeyler izlemek tarzım değil.
300 liraya mini pc almıştım. uygulamaları kurup çalıştırıyorum. sadece internet bant genişliğimi kullandırtarak deli dehşet paralar aldım.
1 yılda aldığım ödemeler.
![]()
trendyol işi berbat bi fikir. 100 liralık ürün satsan vergisi, trendyol komisyonu, kargo ücreti işin içine girince 50 tlye alıp 100 tlye satsan dahi para kazanamıyosun. hele bir de müşteri iade yaparsa o zaman trendyol hem ceza ödetiyor, hem de bi kargo ücreti daha ödüyorsun...trendyol uzerınden pazar kurup satıs yapabılırsın yada dolap dıye bı uygulama var onuda deneyebılırsın
Bilgisayarına yüklediğin program arka planda internetin üzerinden veri akışı sağlıyor. tek yaptığı bu. gerçeklerşen trafik karşılığında ödeme alıyorsun. oraya tıkla şunu izle vs bi teferruatı yok. pasif kazanç için birebir bir sistem. referans ile kayıt olursan + bonus bakiye ile başlıyorsun bu da ilk ödemeni en kısa sürede almanı sağlıyor. referans linki paylaşmak yasak olduğu için ilgilenirsen dm atabilirsin.bunu nasıl yapıyoruz bana anlatırmısın acaba ?
nerde satıldığını söyleyebilirsen piyasa araştırması yapabiliriz broEuw lol hesaplarını 30lvle çıkartıp satabilirsin 10-20 euro arası alıyorlar handmade hesapları