İnternetten nasıl para kazanılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka en kolayı hiç bir iş yapmadan link kısaltma sitelerinden kazanılır diğer türlü bağzı şeyler uğraşmaya değmez

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Eskilden reklam tıklama başına 0.1 Dolar veren siteler vardı hala mevcut mu acaba

Seçkin Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar güzel kardeşim dikkat et ben de çalışıyordum ama dolandırılmaya çalıstılar beni ucuz yıttım.

Benim naciz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Çok girme derim çoğu dolandırıcı, saatlerini verip uğraşıyorsun parayı yatırmıyorlar ( uygulama ve sitelerden bahsediyorum illegal değil. )

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben amazonda online işe girmiştim sadece bir takım şeyleri internetten inceleyip diğer inceleme birimine gönderiyordum aylık fenada olmayan bi para kazanıyordum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bionluk, freelancerden wordpress site kurarak bir dönem para kazanmıştım.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Kanka bu işler riskli bir tanıdığım yoksa almaya değmez en fazla illegal yapabilirsin oyun sitelerinde milleti dolandırmak veya insanların Discord hesabını patlatmak ama hem zor hem riskli değmez itlik ve vicdan azabı kısmını katmıyorum bile iyi forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Pazarlama yapabilirsin ticaret yapabilirsen Trendyol Amazon vesairi

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kanka steam artwork yapmaya bakmadıysan onuda öğren isterim bazı yerlerde piyasası var gidiyorda ama çok değil

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Eğer yeteneğin var ise freelancer lık yapabilirsin bir çok site var bunun üzerine

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Oynadıgın bir oyunun hesabını kasıp satabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ben pasif kazanç sistemleri ile ilgileniyorum. öyle tıklama yapmak vs bişeyler izlemek tarzım değil.
300 liraya mini pc almıştım. uygulamaları kurup çalıştırıyorum. sadece internet bant genişliğimi kullandırtarak deli dehşet paralar aldım.
1 yılda aldığım ödemeler.
1500x500
bunu nasıl yapıyoruz bana anlatırmısın acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
trendyol uzerınden pazar kurup satıs yapabılırsın yada dolap dıye bı uygulama var onuda deneyebılırsın
trendyol işi berbat bi fikir. 100 liralık ürün satsan vergisi, trendyol komisyonu, kargo ücreti işin içine girince 50 tlye alıp 100 tlye satsan dahi para kazanamıyosun. hele bir de müşteri iade yaparsa o zaman trendyol hem ceza ödetiyor, hem de bi kargo ücreti daha ödüyorsun...
Post automatically merged:

Bilgisayarına yüklediğin program arka planda internetin üzerinden veri akışı sağlıyor. tek yaptığı bu. gerçeklerşen trafik karşılığında ödeme alıyorsun. oraya tıkla şunu izle vs bi teferruatı yok. pasif kazanç için birebir bir sistem. referans ile kayıt olursan + bonus bakiye ile başlıyorsun bu da ilk ödemeni en kısa sürede almanı sağlıyor. referans linki paylaşmak yasak olduğu için ilgilenirsen dm atabilirsin.
Post automatically merged:

bunu nasıl yapıyoruz bana anlatırmısın acaba ?
Bilgisayarına yüklediğin program arka planda internetin üzerinden veri akışı sağlıyor. tek yaptığı bu. gerçeklerşen trafik karşılığında ödeme alıyorsun. oraya tıkla şunu izle vs bi teferruatı yok. pasif kazanç için birebir bir sistem. referans ile kayıt olursan + bonus bakiye ile başlıyorsun bu da ilk ödemeni en kısa sürede almanı sağlıyor. referans linki paylaşmak yasak olduğu için ilgilenirsen dm atabilirsin.

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
grafik tasarim, logo vs. isleriyle ugrasiyorsan freelance sitelerinde is yapabilirsin. uygun fiyata ve kaliteli is yaparsan kesinlikle emeginin karsiligini alirsin.

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Euw lol hesaplarını 30lvle çıkartıp satabilirsin 10-20 euro arası alıyorlar handmade hesapları

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba,

Sıfır noktasında yapabileceğin şeyler. ( vc harfleri birlikte vcıkıyor klavcyem bozuldu galiba)

- Freelanvcer , upwork , fiver gibi sitelerde sahip olduğun "bilgisayar bazlı" yeteneklerine göre iş yapabilirsin.

"Ben çöp adam çizebilirim"

İngilizce yeteneği geliştirilmeli.
İletişim yeteneği geliştirilmeli.
Varsayılan "yeteneğin" geliştirilmeli.
İnsanlara güven veren portfolyo.
Kendini pazarla.

Maddi Kaynak : 0 ;

Reklam izle para kazan, yok ona tıkla buna tıkla, arka da video acık bırak şöle para aksın, anket doldurma gibi olayları ele. Bunlara harcayacagın zamanı kendini geliştirmeye adayabilirsin. Daha karlı. İkinci önerim Udemy Platformunu kullanman. Yabancı bir kaynagı al. Kursu satın almana bile gerek yok. En vcok satan bir kursa bak. Baslıklarını kopyala ve konular hakkında arastırma yap. Sevcdiğin bir konu olsun. Bu konuları arastır vce her bir konu için video çek. Bu uzun vcadeli bir hedef vce sen bir udemy eğitmeni olabilirsin.

Maddi Kaynak:
Para ödeme yok.
Uzun bir zaman.
Kurs ücreti kişi bası 99,99 diyelim.
İnternet
Bilgisayar

Bir diğer para kazanma yolu.

Çalışırken zamana bakmadığın bir yer. Bunu gelevcek hedeflerinin arasında bir yere koy. Her zaman evde olmak istemeyeceksin. Çalışırken eğlenmek, sevcdiğin bir işi yapmak. Bir yeteneğin vcar vce bunu keşfetmek için

DE-NWQ
DE-NE-MELSD-
DENVC
DE-NE-ME-Lİ-SİN

Sonunda basarıya ulastıran yolun o işi sürekli yapıyor olmandan vce geriye dönük tekrarlardan geldiğini anlayavcaksın.

Baska Yol.
Bir fikir. Güzel bir fikir. Diğer insanların doya doya güldüğü bir fikir. Eline bir kagıt kalem al ve ben kimim, neler yapabilirim, neleri yaparken zaman su gibi akıyor ve ben bitmesin istiyorum, hangi alanda yetenekli olduğumu düşünüyorum vce kendimi nasıl geliştirebilirim gibi soruları kendine sessizce yönelt. Sorularını cevaplandır ve yola koyul.

Anahtar sensin. İlerleme sen onu geliştirdikçe devam eder. Sen bıraktıgında son bulur. Bol şans

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
hesap alım satımı yaparak ufak miktarlar kazanıyordum bana yetiyordu

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
öncelikle anket,reklam,tıkla kazan gibi şeylerle kesinlikle uğraşmamanı öneririm çünkü çok uğraştırıyor ve kuruş kazanıyorsun anca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...