Onaylı Üye
O nasıl oluyor biraz daha bilgi verebilir misinSanal para ile ilgilenebilirsin
Eskiden oynuyordum baya 99 Level hesap küfürden ban yiyince bıraktım tekrar başlamak item kasmak çok zorMetin2’de çar kasıp satan, item satan bir iş arkadaşım var. Bir maaşta ordan kazanıyorum diyor. Detayını bilmiyorum ama ilgin varsa oyun oynamışsan eskilerde bi değerlendirebilirsin.
Nedir bu tam olarak anlatabilir misin özelden yazdımKardesim mostbet oynaya biklirsin kara yatirip iyi para kazana bilirsin cok yatirdiginda cokda kazaniyorsun
şimdi bunu denesek kesin zengin olurmuyuzMt2 öneririm
İtem satış ve vb sitelerden araştırma yap anlarsın
Won satışları oluyor atıyorum 1 won 10 TL (opsiyonel)
Haftada 250 won satış yapsan tâbi baya uğraş ve güzle ticaret yapman lazım
250x10=2500tl eder aylık 10tl kazanç yapar bilgin varsa daha çok satış da yapabilirsin tabi won fiyatını bilmediğim için şuan misal bir hesap yaptım umarım yardımcı olur. Bol kazançlar dostum. Zengin olursan yazarsin
O oyunda bilgim yok ama çok soylentisi var evet o oyunda kazandırıyor diye biliyorumşimdi bunu denesek kesin zengin olurmuyuz
knight onlinenin daha iyi getirisi olmazmı ne diyosun
Tr Olmuyor dostum avrupa şansım olsa hersey guzel olacakBir konuda iyiyseniz, çeşitli şekillerde çevrimiçi para kazanabilirsiniz. Çevrimiçi kazanç elde edebileceğiniz popüler web sitelerinden bazıları Fiverr ve Upwork'tür. Serbest çalışan vb.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?