- Konuyu başlatan
-
Yeter oynarsın akıcıDragos DRx4271 Ryzen 5 4500 16GB Ram 512GB M.2 NVMe SSD 4GB GTX1050Ti Ekran Kartı
ufak bir arastirma yaptim lol ve cs oynayacağım yeterli olur mu diye sizden de bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz
kendiniz toplarsanız daha uygun oluyo nadirdr olda daha ucuz ve daha iyi itopyadan toplayınhocam internetten hiçbir zaman pc almadım
Post automatically merged:
kendiniz toplayıp alın
Merhaba,Dragos DRx4271 Ryzen 5 4500 16GB Ram 512GB M.2 NVMe SSD 4GB GTX1050Ti Ekran Kartı
ufak bir arastirma yaptim lol ve cs oynayacağım yeterli olur mu diye sizden de bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Bu siteden alışveriş ne kadar yaptın bilmiyorum ama pc de herhangi bir problem yok sadece işlemciyi arttırmayı deneyebilirsin 4500 yerine 5500 veyahut 5600 alabilirsin daha uzun soluklu giderBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
alacak olduğum site de bu
bence yeterliDragos DRx4271 Ryzen 5 4500 16GB Ram 512GB M.2 NVMe SSD 4GB GTX1050Ti Ekran Kartı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?