internetten oyuncu kasasi alinir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Neron Silver [webtekno] | Intel i5 11400F | 2 x 8 GB DDR4 | GTX 1650 4 GB | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

en son bunu almaya karar verdim arastirmami da yaptim gayet yeterli benim için

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Eğer site olarak istersen itopya ve pckolik sitelerini önerebilirim. Kendi kasamı da pckolik üzerinden almıştım ve gayet memnunum. İstersen bir gözat derim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dragos DRx4271 Ryzen 5 4500 16GB Ram 512GB M.2 NVMe SSD 4GB GTX1050Ti Ekran Kartı

ufak bir arastirma yaptim lol ve cs oynayacağım yeterli olur mu diye sizden de bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Yeter oynarsın akıcı
hocam internetten hiçbir zaman pc almadım
Post automatically merged:

kendiniz toplayıp alın
kendiniz toplarsanız daha uygun oluyo nadirdr olda daha ucuz ve daha iyi itopyadan toplayın

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dragos DRx4271 Ryzen 5 4500 16GB Ram 512GB M.2 NVMe SSD 4GB GTX1050Ti Ekran Kartı

ufak bir arastirma yaptim lol ve cs oynayacağım yeterli olur mu diye sizden de bilgi almak istiyorum yardımcı olur musunuz
Merhaba,
yazmış olduğun sistem söylediğin oyunları rahatlıkla oynatır 1050Ti kartta eski ama bu oyunlar için güçlü işlemcide yeterli ama fiyatı önemli bence, hazır sistemler kovala ucuza denk gelebiliyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnternet her türlü ucuz yapıştır geç. vatan gibi yerler pahalı oluyor genelde.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
alınır kardeşim hemde çok güzel alınır ben ütopya sitesinden almıştım indirimler oluyor bazen ozaman 7 bin tl lik kasayı 3 bine aldım şu anda kasanın fiyatı 12 bin tl kaldıramadığı bir oyunda yok şu anda.

tek sıkıntısı ütopyanın bildiğime göre tek şubeleri istanbul kadıköyde olduğu için istanbulda yaşamıyorsan diğer şehirlere biraz geç geliyor bana 4 günde gelmişti.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Çok yüksek sistem gereksinimi olan oyunlar oynamayacaksan alabilirsin. Yeterli olur.

brp

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bence en iyi araştırıp configrasyon ile İnternetten parça parça hangisi uygunsa o siteden almak ve kendin kurmak ben öyle yaptım gayet uyguna geldi yaklaşık 3bin tl daha ucuza mal oldu.
Post automatically merged:

En önemli parça bilgisayar için işlemci ve Ekran kartrı internette güvenli sitelerden almak daha uygun kesinlikle.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tabii ki de alınır. Bazı sitelerde hoş indirimler bile oluyor toplu aldığın için.

Üye
3 HİZMET YILI
knk onlar genelde kazık oluyor direk sistem toplamak daha ucuza gelir

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Alınır kanka anakart ebatını bılıyorsun atx yada mATX olarak kontrol edip satın alabılırsın tabiki bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...