İnternetten para kazanma yöntemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
merhaba dostlar internetten para kazanıyor musunuz kazanıyorsanız yönteminiz nedir. maşum dolarda aldı gitti başını bu zamanda dövüz kazanmak büyük nimet özellikle dklar kasanılabilecek işleri merak ediyorum

Cin Padişahı
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
kanki oyunların piyasalarına bak hangi oyunda kastığın malzemos daha çok para ediyor ve ya hangi oyuna emek verip satarsam daha çok para eder gibisinden bu genelde mmorpg ve ya fps oyunları oluyor ona göre seçtiğin oyunun hilesi varsa forumda kullanarak gelir elde edebilirsin bu oyunlar lol olabilir level botuna bırakıp 30 level hesapları satabilrisn metin2 pvp sunucuları olabilir farm botuna bırakıp satabilirsin knight olabilir her ne kadar hile ile de kassan emek istiyor bunlar

PALA
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Dostum Metin 2 De hileyle Won kasıp satabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Metin2 won kasıp satarsın, valorant rank yükseltip satabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çok fazla yol var mesela oyundaki parayı gerçek paraya satabilirsin yada .link ile ilgili bişeyler yapabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yıllardır metin2 won kasıp satıyorum ama o da artık pek iş yapmıyor varsa bi yöntem yorumları okuyorum zengin olalım inşallah :)

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
su an yayn yapabılırsın. yada en kotu crıpto hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
merhaba dostlar internetten para kazanıyor musunuz kazanıyorsanız yönteminiz nedir. maşum dolarda aldı gitti başını bu zamanda dövüz kazanmak büyük nimet özellikle dklar kasanılabilecek işleri merak ediyorum
selam oyle ınternette donen sahte reklamlara takılmayın kolay kolay ınternetten para kazanamazsın bıraz bılgın varsa bitcoin vs ile uğraş yeni çıkacak coinleri takipet ufak karlarla al-sat yap

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
ilk mesajdaki arkadaşın dediği oyun mir4 vakit ayırırsan güzel kazanç elde edebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...