Seçkin Üye
I made from discordhello friends, do you earn money from the internet, what is your method? he lost his head in the precious dollar, it is a great blessing to earn foreign currency at this time, I am especially curious about the jobs that can be spent in minutes.
bundan bir kaç hafta önce başlamıştım para kazanmak için belli bir level sınırı vardı oyunda en son 40 leveldi belli bir noktadan sonrada kasması zor oluyordu yoğunluktan dolayı vakit ayıramadımSen yapıyor musun
oynuyorum diyorsaniz bi o kadar daha kaybedersiniz hocam daytradingle para cok zor kazanilirBitcoini 5 sene önce oynamaya başladım 1 senede yaklaşık 25 bin lira kaybettim pram oldukça yine oynuyorumda ordan düzenli gelir elde edilmez
Sadece günlük değil bide kaldıraç olayına alıştım bir iki senedir param oldukça kaldıraçlı kaybediyorumoynuyorum diyorsaniz bi o kadar daha kaybedersiniz hocam daytradingle para cok zor kazanilir
Anket doldurarak para kazanan var mıdır gerçektenanket doldurabilirsin
Sonu yok ki pvp ile para kazanmanın hem değecek bişeyde değil benceMetin2 oynuyorsan pvp serverlarda özellikle global serverlarda güzel para kasabilirsin malum tr serverleri uriel kullanıyor emek ile para kasman çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?