Çözüldü İşlemci sıcaklığı çok yüksek ve American ısı hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
CPU sıcaklığı yaklaşık 90 derece oluyordu, bilgisayar kendiliğinden kapanıyordu. Termal macun sıktım ve bu sıcaklık 65 dereceye kadar düştü fakat hâlâ sıcaklık sorunu var, bilgisayarı açtığımda American... ısı hatası veriyor. Fan da mı sorun var? Anlayamadım.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bu değerler boşta değerler ise sıkıntı. Macun surmene ragmen en ufak yükte 60 derece ise fan ayaklarin tam oturmamis muhtemelen.

Düzenleme Notu: Arkadaş aktif olmasina ragmen geri donus yapmiyor, kilitliyorum.
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
tozları al fanlardaki macunu değiştirmişsin zaten yaz ayalrındayız 65 derece çok normal 90ı geçmezse çok sıkıntı olmaz

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kasanı güzelce temizle. Fanların çalışıyor mu kontrol et. Bilgisayarın boştayken işlemcin % kaçta çalışıyor ona görev yöneticisinden bak. %30 %40larda çalışıyorsa boştayken sıkıntı.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Bu değerler boşta değerler ise sıkıntı. Macun surmene ragmen en ufak yükte 60 derece ise fan ayaklarin tam oturmamis muhtemelen.

Düzenleme Notu: Arkadaş aktif olmasina ragmen geri donus yapmiyor, kilitliyorum.

Son düzenleme:
Çözüm
⭐⭐⭐⭐⭐
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
laptop kullanıyorsan Frisby Fns-9999b önerebiliirm bende kullanıyorum. Bu sıcaklarda oyun oynarken bile 50-55 derecelerde oluyor ısı değerlerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...