Bu bayrak dalgalandıkça bu ülke hep var olacaktır
Onaylı Üye
peki oyunlarda baya kasıyor sence ramı artırırsam rahat fps alırmıyımDizüstünde işlemci ekran kartı anankart vb değiştirmezsin hepsi gömülü anca ram artırırsın.
sen öyle deyince gaza geldimşimdi sen ram attırsan hiçbirine gerek kalmaz sen onlara para vercene benim tavsiyem git windows 10 yap ve ram attır bilgisayarın canavar gibi olur
dizüstünü olabildiğince performans ayarlarını getir.peki oyunlarda baya kasıyor sence ramı artırırsam rahat fps alırmıyım
Win 10 pro yap pc yi sonra 16 2x8 dual kit ram şekilinde yaparsan pc dar boğaza gelmezpeki oyunlarda baya kasıyor sence ramı artırırsam rahat fps alırmıyım
aga ramım 3 gbdizüstünü olabildiğince performans ayarlarını getir.
pil ayarlarında maksimum performans yap
bilgisayarımı gir gelişmiş ayarlardan performans kısmına gir orada maksimim performans a al
oyunları düşük ayarda çalıştır
eğer ramin 8 gb altındaysa ekle yoksa gerek duyacağını sanmıyorum
darboğaz; işlemci ve ekran kartını besleyemezse olur aksine eğer işlemcisi kötü ise win 10 pro yapmak işletim sisteminin daha çok işlemciyi kullanmasını sağlar ve oyunlarda daha az performans alır.Win 10 pro yap pc yi sonra 16 2x8 dual kit ram şekilinde yaparsan pc dar boğaza gelmez
♥♥♥
Dostum 3gb dizüstünün ekran kartı ve işlemci performanısın düşünebiliyorum. ram alman iyi olur ama oyunlarda peroformans için ekran kartının iyi olması gerekaga ramım 3 gbbide şöyle söyliyim performansı ful artırınca bilgisayar kapanıyor biliyorum onu o yüzden ramı artırıyımmı diye sordum hepsini yaptımki zaten
hey dostum burda ne demek istedin yani 16 gb ram olsunmu demek istedin herhaldeWin 10 pro yap pc yi sonra 16 2x8 dual kit ram şekilinde yaparsan pc dar boğaza gelmez
♥♥♥
Aynen dostum 2x8 ram yaparsan iyi olur tabi laptobun 2 tane ram port girişi varsahey dostum burda ne demek istedin yani 16 gb ram olsunmu demek istedin herhalde
o zmaan bi bilgisayarcıya gidip sotiyim ekran kartı sökülürse onu deniyeceğim dostmumdarboğaz; işlemci ve ekran kartını besleyemezse olur aksine eğer işlemcisi kötü ise win 10 pro yapmak işletim sisteminin daha çok işlemciyi kullanmasını sağlar ve oyunlarda daha az performans alır.
Post automatically merged:
Dostum 3gb dizüstünün ekran kartı ve işlemci performanısın düşünebiliyorum. ram alman iyi olur ama oyunlarda peroformans için ekran kartının iyi olması gerek
Dizüstüne ekran kartı takamazsın bilgisayarın eski anladığımkadarıyla o yüzden senin bilgisayarın anakartına uygun ram bulmanda sıkıntı çıkarcaktır ve senin dizüstünün 3 gb ram ile gelmiş stok hali bu 16 gb rami desteklemez onların söyledikerlnini yapma boşuna rame para verme anakartın görmezyani hem ram eğer değiştirilirsede ekran kartı al diyosun doğrumu ?
yani başka çare kalmıyor ne yapmam lazım o zaman ramı değiştiremem ekran kartı zaten sökemem e işlemcide gömülü sence bilgisayara ne gibi şeyler takarsam veya değiştirirsem performansı artırabilirim laptopun herşeyini yaptım en yüksek performans felan virüş programı her detayını yaptım hala kasıyor sence ne takarsam değiştirirsem laptopu daha iyi bi hale getirebilirimDizüstüne ekran kartı takamazsın bilgisayarın eski anladığımkadarıyla o yüzden senin bilgisayarın anakartına uygun ram bulmanda sıkıntı çıkarcaktır ve senin dizüstünün 3 gb ram ile gelmiş stok hali bu 16 gb rami desteklemez onların söyledikerlnini yapma boşuna rame para verme anakartın görmez
dostum 3 tane ram girisi varAynen dostum 2x8 ram yaparsan iyi olur tabi laptobun 2 tane ram port girişi varsa
♥♥♥
dxdiag yazıp açılan pencereden sistem özelliklerini paylaşırsan veya bilgisayarımın özelliklerini çekip atarsan daha iyi yardımcı olabilirim belkidostum 3 tane ram girisi var
im bu siteye foto nasıl gönderebilirim ltfn yardımcı olurmusundxdiag yazıp açılan pencereden sistem özelliklerini paylaşırsan veya bilgisayarımın özelliklerini çekip atarsan daha iyi yardımcı olabilirim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?