☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Tamam o zamam 2 tane aynı ddr ve ayni mhz ram al tak gitsindostum 3 tane ram girisi var![]()
Tamam o zamam 2 tane aynı ddr ve ayni mhz ram al tak gitsindostum 3 tane ram girisi var![]()
performans için ram ve işlemcinin ön sırada olması lazımdarboğaz; işlemci ve ekran kartını besleyemezse olur aksine eğer işlemcisi kötü ise win 10 pro yapmak işletim sisteminin daha çok işlemciyi kullanmasını sağlar ve oyunlarda daha az performans alır.
Post automatically merged:
Dostum 3gb dizüstünün ekran kartı ve işlemci performanısın düşünebiliyorum. ram alman iyi olur ama oyunlarda peroformans için ekran kartının iyi olması gerek
akrdeş
im bu siteye foto nasıl gönderebilirim ltfn yardımcı olurmusun
Arkadaşlar işte laptopumun özellikleri :dxdiag yazıp açılan pencereden sistem özelliklerini paylaşırsan veya bilgisayarımın özelliklerini çekip atarsan daha iyi yardımcı olabilirim belki
Arkadaşım dediğin gibi resim attım cevaplara bakarsan görürsündxdiag yazıp açılan pencereden sistem özelliklerini paylaşırsan veya bilgisayarımın özelliklerini çekip atarsan daha iyi yardımcı olabilirim belki
Dostum Anakart Değiştirirsen Ramlar Değişmesi Lazım Ramlar Değişirse İşlemci Rame Uygun Veya İşlemcin Ana Karta Uygunmu Oda Var Dostummeraba arkadaşlar şimdi benim laptopum var ama baya kasıyor kötü bende şöle dedim windows 10 a yükseltirsem anakartımı değiştirmem gerek işlemciyimi kaldırması için rahat fps almam için
evet kardeşim şimdi gördüm.senin harici ekran kartın yok senin ekran kartın onboard ekran kartı yani anakarta bağlı ekran kartı bu ekran kartı ile oyun oynaman pek mümkün değil bu dizüstü homework video youtube ve fazla grafik kart gerektirmeyen oyunlar için yapılmış.Arkadaşlar işte laptopumun özellikleri :
Post automatically merged:
Arkadaşım dediğin gibi resim attım cevaplara bakarsan görürsün
kardeşim yani ekran kartına bağlı bi ram tak diyosun ve windows 10 yap diyosun dorumuevet kardeşim şimdi gördüm.senin harici ekran kartın yok senin ekran kartın onboard ekran kartı yani anakarta bağlı ekran kartı bu ekran kartı ile oyun oynaman pek mümkün değil bu dizüstü homework video youtube ve fazla grafik kart gerektirmeyen oyunlar için yapılmış.
bu laptopa ram eklemen sana oyunlarda hiçbir fps artışı sağlayamaz maalesef ama rahat ve hızlı işlem yapmanı kolaylaştırır.
eğer oyunlarda kasma alıyorsan sana önerim bilgisayarına ddr ve mhz sine uygun ram takviyesi yapıp güncel işletim sistemi kurarsan bilgisayarın daha hızlı ve işlevsel olur.
Doğru rami aldığına dikkat et 8 gb yeterli olacaktır bu laptopa fazla para harcamakardeşim yani ekran kartına bağlı bi ram tak diyosun ve windows 10 yap diyosun dorumu
tamam kardeşim çok teşekkür ederimDoğru rami aldığına dikkat et 8 gb yeterli olacaktır bu laptopa fazla para harcama
Laptop not possible to replace variant processor .repair means can do its also same Pro only.meraba arkadaşlar şimdi benim laptopum var ama baya kasıyor kötü bende şöle dedim windows 10 a yükseltirsem anakartımı değiştirmem gerek işlemciyimi kaldırması için rahat fps almam için