Onaylı Üye
Hocam gerçekten herkes bi internet dağıtıcısından şikayetçi ama ben yıllardır türk telekom kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum sadece bir çalışma olacagında sürekli erteliyorlar ben ping sorunun internet dağıtıcılarıyla alakalı oldugunu sanmıyorum sadece Türkiye'de genel olarak bi altyapı problemi var ve herkes internet sağlayacı şirketi suçluyor lakin kesinlikle altyapıların yenilenmesi lazım yaşadıgım bölgedeki altyapı yeni olduğunden kaynaklı ben gayet memnunum hayırlı forumlar
TELEKOM alt yapısı kullandığı için alt yapısı her yerde varBence türkneti almalısın hem ucuz kotasız nerdeyse türkiyenin heryerinde altyapısı bulunuyor.
hocam bende türk telekom kulanı yorum 4 yıldır şimdiye kadar ufak tefek sıkıntılar oldu ondada teknik servisi çarıp modemi deyiştirdik ama büyük ihtimal benim yaşadım yerde alt yapı sağlamHocam gerçekten herkes bi internet dağıtıcısından şikayetçi ama ben yıllardır türk telekom kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum sadece bir çalışma olacagında sürekli erteliyorlar ben ping sorunun internet dağıtıcılarıyla alakalı oldugunu sanmıyorum sadece Türkiye'de genel olarak bi altyapı problemi var ve herkes internet sağlayacı şirketi suçluyor lakin kesinlikle altyapıların yenilenmesi lazım yaşadıgım bölgedeki altyapı yeni olduğunden kaynaklı ben gayet memnunum hayırlı forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?