İSS önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Daha yeni taşındım, Türk Telekom interneti iptal edildi. Şimdi binada TTNET altyapısı var, ben TurkNet almak istiyorum. Hangisini almalıyım ve neden almalıyım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kankam ben superonline kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim sanada

Üye
3 HİZMET YILI
Hocam gerçekten herkes bi internet dağıtıcısından şikayetçi ama ben yıllardır türk telekom kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum sadece bir çalışma olacagında sürekli erteliyorlar ben ping sorunun internet dağıtıcılarıyla alakalı oldugunu sanmıyorum sadece Türkiye'de genel olarak bi altyapı problemi var ve herkes internet sağlayacı şirketi suçluyor lakin kesinlikle altyapıların yenilenmesi lazım yaşadıgım bölgedeki altyapı yeni olduğunden kaynaklı ben gayet memnunum hayırlı forumlar

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
altyapın neyi destkliyor bimiyorum ama yetersiz altyapıya sahipsen süperonline işine yarar

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bence farketmiyor genel olarak bildiğim kadarıyla bütün sağlayıcılar türk telekomu kullanıyor türk telekom kullansan da pek bişey değişeceğini düşünmüyorum kendim kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım şu son 1-2 yıldır tavsiye de ederim önceden evet harbiden çile çektiriyordu ama şuan gayet iyi

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam, şu an Türkiye'deki en stabil bir şekilde internet veren şirket Türknet. Kesinlikle onu al. Vadofone, Turkcell, Dsmart gibi şirketlere de sakın bulaşma, iptal etmeye kalktığın zaman böbreğini bile alıyorlar adamın. Üstelik diyelim ki beğenmedin ya da başka bir sebepten dolayı iptal ettirmen gerekiyor, taahhüt olmadığı için istediğin gibi iptal edebiliyorsun. En yüksek hızı sağlayan da Türknet. Yani bana kalırsa başka bir internet sağlayıcısını düşünme bile.

Hocam gerçekten herkes bi internet dağıtıcısından şikayetçi ama ben yıllardır türk telekom kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum sadece bir çalışma olacagında sürekli erteliyorlar ben ping sorunun internet dağıtıcılarıyla alakalı oldugunu sanmıyorum sadece Türkiye'de genel olarak bi altyapı problemi var ve herkes internet sağlayacı şirketi suçluyor lakin kesinlikle altyapıların yenilenmesi lazım yaşadıgım bölgedeki altyapı yeni olduğunden kaynaklı ben gayet memnunum hayırlı forumlar

Ustam dediğin doğru olabilir evet, ama ben de yıllarca Türk Telekom kullandım ve zerre memnun değilim. Altyapım olmasına rağmen bana hiçbir zaman hızlı internet sağlamadılar. Üstelik Türknet Türk Telekom'un altyapısını kullanan bir şirket ve Türknet'e geçtiğimden beri bir kere bile internet sorunu yaşamadım. Bence biraz da şirketle alakalı diye düşünüyorum.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
ben turknette kullandim superonline'da turknet hiz olarak iyi ama bir problem yaşadığında karşında muhattap yok en azından eskiden yoktu. şuan superonline kullanıyorum gayet memnunum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ben teleokomdan memnunum ama turkcel superbox hicç önermem çünkü oyunlarda ping in en az 70 oluyo

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bence türkneti almalısın hem ucuz kotasız nerdeyse türkiyenin heryerinde altyapısı bulunuyor.

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Türknet uygun, piyasadaki en uygunu şu an bence.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ben kablonet kullanıyorum pek fazla ping çıkmıyor , kesilme kopma yok memnunum.

ömer
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
1 yil kadar superonline kullandim bende tasindiktan sonra alt yapisi yoktu vodafone net almak zorunda kalmistim yaklasik 3 yildir vodafone kullaniyorum yakin bi zamanda turkcell altyapisi gelecekmis oturdugum yere direkt superonlinea gecicem ben superonline en iyisi

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Turknet kullanıyorum çok memnunum (zam gelmicek denilip zam gelmesi dışında) tarife de yok parasını veriyorsun altyapının desteklediği en yüksek hızı veriyor fiber altyapı da varsa tadından yenmez

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
öncelikle alt yapı ve bu altyapının sana verebilecek maksimum hızını öğrenmen gerekiyor alt yapı fiber ise superonline kullanmanı tavsiye ederim fakat alt yapı fiber değil de eski telekom altyapısı ise ttnet kullanmak en mantıklısı hiç değilse arıza olunca karşında muhattap oluyor.

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hocam bende türk telekom kulanı yorum 4 yıldır şimdiye kadar ufak tefek sıkıntılar oldu ondada teknik servisi çarıp modemi deyiştirdik ama büyük ihtimal benim yaşadım yerde alt yapı sağlam

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
TTNet türk yelekomun alt yapısını kullanıyor turknet alın ucuz

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Turk.net i 3-4 sene kullandım gayet mrmnundum ama fiuatlara gelişi güzel sürekli zam gelince ayrıldım. Turk.neti öneririm yalnız bunun haricinde memnun kalırsın

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
turkcell superonline kullanıyorum yıllardır gayet memnunum + olarak bizim binada alt yapısı var bence sizin oturduğunuz yerde hangi internetin altyapısı varsa onu kullanmanı tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...