birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
benim tc de Allaha emanet o zaman site gittiyse geçmiş olsun.
Aahajaajhajahahahah onu bunu bilmem de iyi demiş kim dediyseYukarıda gördüğünüz gibi bildirim olarak farklı şeyler yazıyor onca kişinin tc'si kayıtlı ele geçirildi mi sizce?
cumhurbaşkanının kimlik biligilerini paylaşanlar yakalandı malum beyfendi bizden daha önemlidoğru diyosun bi ara cumhurbaşkanının kimlik bilgilerini paylaşmışlardı
hocam zaten mernis datadaki yazılımcılar kış uykusundalar 15 ten beridir çalınıyo mernis data yani o çalınsada bişey değişmiyicek ve anlamadığım şey tcniz çalınsa nolcak hocam adam rastgele biri seçip onu n evine bomba ihbarı yapıcak değilyabenim tc de Allaha emanet o zaman site gittiyse geçmiş olsun.
ama benim düşüncem çalınmadı büyük ihtimalle owner can sıkıntısındaydı yada içmiş ondan böyle bişey yazmış olabilir ya da aldatılmışta olabilir sevgilisinden ayrılmışta olabilir bir sürü şey olabilir ama hacklendiyse bile hackleyen kişi sadece kendini göstermek istemiş büyük ihtimallecumhurbaşkanının kimlik biligilerini paylaşanlar yakalandı malum beyfendi bizden daha önemli
Post automatically merged:
hocam zaten mernis datadaki yazılımcılar kış uykusundalar 15 ten beridir çalınıyo mernis data yani o çalınsada bişey değişmiyicek ve anlamadığım şey tcniz çalınsa nolcak hocam adam rastgele biri seçip onu n evine bomba ihbarı yapıcak değilya
umarım hacklenmemiştir yoksa benim tc ggYukarıda gördüğünüz gibi bildirim olarak farklı şeyler yazıyor onca kişinin tc'si kayıtlı ele geçirildi mi sizce?