Joygame Dword V6.9.6 Hataları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
:not: 
Selamun Aleyküm
Beyler Dword V6.9.6 wolftü Hilesini Yapmayanlar Var İse Özelden Tw Atsın Veya Alpemix Yardımcı Olurum...

Üye
9 HİZMET YILI
Pc Toplama

Herkeze Selamın Aleyküm 3500tl Gibi bi param var PC toplama önere bilicek varmı  :heart: SİZİ SEVİYORUM MEMORYHACKERS AİLESİ :heart:

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
IrResistibLe' Alıntı:
Yalnız kardeşim insanlar senin keylogger atmayacağını nerden bilecekler ?
la daha virüs dosyası nası yapılıdğını bimiyom ne keylogger atması insanları kötüye yönlendirme istemiyosan yorum yazma buraya

Hile Şuanda Kapalıdır Hile Neden Olmuyor Diye Konuya Boş Mesajlar Atmayınız !!

Üye
9 HİZMET YILI
HayDo56' Alıntı:
Kardesim bana yardım edermisin   tıklıyorum hala sarı renk yeşil olmuyor

kardeşim ben sana yardımcı olim sarı olunca memori hackers sitesi önüne çıkıyo bi1 tane köşelerde ortalarda reklam olurya ona basacaksın sayfa tam yüklendiginde ise bir memori hackers sitesi daha cikacak reklam sayfasında geri tuşuna basarak en baştta büyük yazılarla yazılmış memori hackers yazıyo iki sayfadada tıklıycan yeşil olur tm :D

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Yav kardeşim siz ne adamsınız ya :D dword 6.9.6 eski sürüm 6.9.7 çıkıyo siz neyi yapmayı çalışıyonuz yazılar yeşil olmaz ve olsa bile oyunda ban yeme olasılığınız çok yüksek

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
GuruGafa eski sürümdeki hileliri çalıştıran gafa kardeş hile eski sürüm ne yapmaya çalışıyorsunuz biraz foruma bakın pls

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Deniz BuBaaaa' Alıntı:
baylar dworp açarken site gelmiyor o yuzden ne yeşil nede sarı oluyor. yardım edinnn!! :mad: :mad:

Kardeş bak birdaha söylüyorum siteye girdiğinde sağ tarafta bir bölme war orada hack lerin durum war orada dword daha yapılmadı ama aeria war yani heryere 6.9.6 çalışıyormu yazmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...