Jugnle patting

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar kendi jungle pattingimi söyleyeceğim iyi kötü yorumlarınızı veya başka önerilerinizi bekliyorum.

red-kuş-kurt-mavi-yengeç mid veya top gank- gromp-base-taş-bot veya mid gank-kuş-varsa yengeç-ejder

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
oynadığın heroya göre değişkenlik gösterir oynadığın oyunun gidişatı da önemli tabi her oyunu ezbere oynamamakta fayda var

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bu forum git gide boş bi hal almaya başladı,yorumlara bak. Raporlasan bir yorumları eksilecek sadece sonra başka başlıklarda devam edecekler. Cringe.

Kalender
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Ezbere oynayamazsın. Bi kaynla Bi lilia bir değil. Bu yüzden her heroya farklı bir strateji lazım.

Kalbimiz Kırıldı Kalbimiz
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
deniyecem eyw

Üye
5 HİZMET YILI
BEn base atmadan taş dönüyorum xin zhaoyla ama jaxla olmuyo

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
BEn base atmadan taş dönüyorum xin zhaoyla ama jaxla olmuyo
gromp kestikten sonra üstündeki para ile base atıp hızlıca taş+bot gank avantajını yakalamak varken itemsiz taşlara gidip yarım can bota gittikten sonra base atmak mantıklı değil

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ben asla doyamıyorum orman dönmeye bir şey görürsem direkt alıyorum :) tabii herodan heroya değişiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Patting yaparken önce draft ekranına bakarsın. Mid push atabilecek bir champ mı ya da top lane ve karşındaki şampiyona bakarsın 1v1'i kazanabilir misin diye. Eğer bu yazdığım laneler push alıyorsa top scuttle alırsın üstüne smite'ı da bot scuttle atar oyunu kazanırsın. İster demir aşamasında ister şampiyonluk aşamasında ol oyun böyle ilerliyor. Demirle şampiyonluğu ayıransa clear hızı. Mesela Lee sin oynarken 1.25'te w basarsanız pasifiniz 1.30'da elinizde olur ve w'nuz dönmüş olur. Bu da en az 2 sn kazandırır. Bunun gibi ufak tricklerle patting yaparsan daha yararına olur. Son bir şey eklicem. Eğer ki full clear atıcaksan blue side'dan başla. Direkt lvl 2 gank düşünüyorsan red alman daha etkili olur.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Benim de severek kullandığım klasik rotasyon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...