iyi dedin kral etkilendim bayabu konuya girdim bakim bir ilginç ne olabilir diye. sitenin koyduğu reklam da konuya isabet olmuş
karı kız mevzusu öle heryerde anlatılmaz . başlarsa bitmez konular çünkü.
herkesiz vardır bir hayat hikayesi. özeli ulaşamadığı. çok sevdiği . paylaşamadığı ...
doğru söylüyorsun her şey herkese anlatılmaz sır tutmak gerekiyor biraz bu konularıarakdaş can sıkıntısına konu açmış ama .
kadın özeldir bir erkeğin her ne yaşanıldıysa o ikisinin arasında kalmalı.benim görüşüm bu yönde
Boş işler kardeşim karı kız peşinde koşmayın olacağı varsa zaten olurcanım sıkıldı bende foruma girdim güncel konularda da bir şey yoktu. şöyle oturun da anlatın bakalım geçmiş mevzuları.
birileri anlatırsa bende anlatırım.
artık bu kafadayımBoş işler kardeşim karı kız peşinde koşmayın olacağı varsa zaten olur
en iyisini yapmışsın bana göre hiç kafanı bunlara yorma olacağı varsa zaten olur reisaga 18 yaşımdayım 2 ilişkim oldu 5 gun surdukomık ama bir yandanda üzücü ama suan ısıme odaklandım emınımkı benı terk etıklerı ıcın pısman olacaklar. neyse boyle işte
Post automatically merged:
artık bu kafadayım![]()
en iyisini yapmışsın bana göre hiç kafanı bunlara yorma olacağı varsa zaten olur reis
hayırlısı olsun saygı duyduğum bir meslek kazasız belasız inşalllahayn aga suan polislige hazırlanıyorum bakalım olursa guzel bir girişimiz olacak memlekete
)
en iyisi hayırlısı olur inşallah gerisi bi şekilde oluyor önce kendi hayatın düzeni önemliayn aga suan polislige hazırlanıyorum bakalım olursa guzel bir girişimiz olacak memlekete
)
reis bence hiç bulaşma estetiğe falan doğal güzellik gibisi yokagalar benim hiç düzgün bir ilişkim olmadı 21 yaşındayım ve hep reddedildim baya üzücü ama kabullenmek de gelmiyor içimden estetiğe falan başvurucam son çare
lan güzel değilim ne doğal güzelliği aga çok tipsizim kızalar bakmıyor banareis bence hiç bulaşma estetiğe falan doğal güzellik gibisi yok
öyle düşünme kanka herkesin gözü farklı görüyor biri tipsiz der biri bulunmaz hint kumaşı der, bu dediğim biraz zor ama tipi çok fazla dert etmeyen kişilerle çevre oluştur kendinelan güzel değilim ne doğal güzelliği aga çok tipsizim kızalar bakmıyor bana