karı kız meseleleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Aga alfa olacagım diceksin sana adım atana yüz vermeyeceğim diyeceksin, kızlarla konuşup ama asla yürümeyecem diyeceksin , ve en son sap gibi kalacaksın benim gibi :(

O yüzden bulduğun kişiyle sevgili ol tadını çıkar blki birini getçrkten seversin ben sap kaldım sen kalma gardaşım.

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
lan güzel değilim ne doğal güzelliği aga çok tipsizim kızalar bakmıyor bana
çok kafana takıp üzme kendini benimde ergenlikte baya yüzümde sivilce vardı çok bakmıyolardı ama ergenliği sağ sağlim atlatınca geçtiler. yani sen kafana takma olacağı varsa olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kardeşim sal sal karı kız işlerini

Üye
6 HİZMET YILI
aynen katılıyorum ıkı kısı arasındakı mevzuları baskasının bılmesıne gerekyok

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Aga alfa olacagım diceksin sana adım atana yüz vermeyeceğim diyeceksin, kızlarla konuşup ama asla yürümeyecem diyeceksin , ve en son sap gibi kalacaksın benim gibi :(

O yüzden bulduğun kişiyle sevgili ol tadını çıkar blki birini getçrkten seversin ben sap kaldım sen kalma gardaşım.
alfalık boş iş kanka ya herkesin ağzında biliyorum ama kızlar da farkına vardı bunun alfa olmaya çalışan tipleri hemen seziyolar basıyolar tekmeyi direkt en iyisi sahip olduğunun kıymetini bilmek dediğin gibi

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ya ben gerçek aşka inanıyorum ve birini sevdim gerçekten ömrüm boyunca da onla vakit geçirip sıkılmayacağıma inandım gerçekten aşık olmuştum ama platonik :(

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
edindiğim tecrubelere gore kızlara sanki cebındekı anahtarlıkmıs gıbı davrandırmayacaksın umursamayacaksın pek oyle sevıyolar valla :)

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
adam gibi bir işe giremediki be reis karı kızla uğraşalım

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Platonikten ileri gidebilsem anlatırım :D :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ya ben gerçek aşka inanıyorum ve birini sevdim gerçekten ömrüm boyunca da onla vakit geçirip sıkılmayacağıma inandım gerçekten aşık olmuştum ama platonik :(
Senin iş zor platonik ne olum git açıl seninse senindir halla halla
Post automatically merged:

Senin iş zor platonik ne olum git açıl seninse senindir halla halla
Korkmayın bu kadar reddederse reddeder bişi yok bunda

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Uzak mesafeli ilişkilerine girmeyin bakın ben girdim cıkamıyorum işin içinden seviyorum ama kavgalar edince bir telefon uzakta oldugun için herşeyi silip atabılıyorsun kolayca

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kardesim 20 küsürlü yaslardayım dha bir kız arkadasım olmadıboş işler diye düşünüyorum. benim derdim bna yetiyor birde bir başkasının derdini çekemem.

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
valla reis sen anlat biz dinleyelim ben çok karışmam karı kız işlerine, arakdaş can sıkıntısına konu açmış ama :)

Üye
6 HİZMET YILI
karılar boş ya yalan hikayeler salın eğlencenıze bakın hayatınızı yaşayın :)

Coder By Ares
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Knk bende 10 ay bi kızla çıktım ayrıldık bitti zaman geçti baya ama aklım hala onda sence dönebilirmiyim bi tartışalım beyler

aga 18 yaşımdayım 2 ilişkim oldu 5 gun surdu :) komık ama bir yandanda üzücü ama suan ısıme odaklandım emınımkı benı terk etıklerı ıcın pısman olacaklar. neyse boyle işte

artık bu kafadayım :)
Kanka valla 5 günlük bi ilşkide pişman olucaklarını sanmıyorum ama sen daha iyi bilirsin

Süper Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Kankam en iyisi sen sevdiğin kızla takıl biraz arkadaş gibi ondan sonra zaten o seni seviyorsa seni hep darlar mesaj atar muhabbet açar felan teklifide o eder sonunda merak etme yani bana hep öyle oldu açıkcası ben etmedim hiç teklif kızlar etti ben koşmadım onlar koştu benim taktiği deniyebilirsin iyi forumlar :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
şöyle oturun da anlatın bakalım geçmiş mevzuları. arakdaş can sıkıntısına konu açmış ama .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...