çok kafana takıp üzme kendini benimde ergenlikte baya yüzümde sivilce vardı çok bakmıyolardı ama ergenliği sağ sağlim atlatınca geçtiler. yani sen kafana takma olacağı varsa olurlan güzel değilim ne doğal güzelliği aga çok tipsizim kızalar bakmıyor bana
alfalık boş iş kanka ya herkesin ağzında biliyorum ama kızlar da farkına vardı bunun alfa olmaya çalışan tipleri hemen seziyolar basıyolar tekmeyi direkt en iyisi sahip olduğunun kıymetini bilmek dediğin gibiAga alfa olacagım diceksin sana adım atana yüz vermeyeceğim diyeceksin, kızlarla konuşup ama asla yürümeyecem diyeceksin , ve en son sap gibi kalacaksın benim gibi
O yüzden bulduğun kişiyle sevgili ol tadını çıkar blki birini getçrkten seversin ben sap kaldım sen kalma gardaşım.
bende platoniğim ama benimki daha kötü ben kıza fakeden yazdım kim olduğumu öğrenince bir daha cevap vermediPlatonikten ileri gidebilsem anlatırım
Senin iş zor platonik ne olum git açıl seninse senindir halla hallaya ben gerçek aşka inanıyorum ve birini sevdim gerçekten ömrüm boyunca da onla vakit geçirip sıkılmayacağıma inandım gerçekten aşık olmuştum ama platonik
Korkmayın bu kadar reddederse reddeder bişi yok bundaSenin iş zor platonik ne olum git açıl seninse senindir halla halla
ya kardeşim 20 yaşındasın nesi boş iş lan 20 diyosun 20 hala osbire devam mı ediceksin?kardesim 20 küsürlü yaslardayım dha bir kız arkadasım olmadıboş işler diye düşünüyorum. benim derdim bna yetiyor birde bir başkasının derdini çekemem.
aynen knka ama ister o ister 3d lisi olsun yas 30 dan sonra o da bitiyor zaten.ya kardeşim 20 yaşındasın nesi boş iş lan 20 diyosun 20 hala osbire devam mı ediceksin?
Kanka valla 5 günlük bi ilşkide pişman olucaklarını sanmıyorum ama sen daha iyi bilirsinaga 18 yaşımdayım 2 ilişkim oldu 5 gun surdukomık ama bir yandanda üzücü ama suan ısıme odaklandım emınımkı benı terk etıklerı ıcın pısman olacaklar. neyse boyle işte
Post automatically merged:
artık bu kafadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?