Karşı cins sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum bunun üstesinden gelmek içinde bol bol muhabbet etmeyi dene zaman içerisinde ki değişimi görürsün bunun yanında beden dili ve hitabet alanında kitaplar okuyup,araştırma yapmayı deneyebilirsin.Bunun özgüvenini arttırmanda müthiş yardım edeceğini düşünüyorum

KuzucardagLi
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Psikolog kanka yani

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
özgüveninin üstüne gidersen aşabilirsin bu sıkıntıyı

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
öncelik olarak ilişkiye gir üstündeki korkuyu at rahatla sonra hepsi olur . direk psıkolojik senın kı. bak bılımsel konustum paralı derste anlatılıyor bunlar :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ayna karşısında alıştırma yap zamanla konuşacaksın yada samimi olduğun akraban var ise onunla konuşarak alışabilirsin.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Bunun çözümü çok basit desteğe falan ihtiyacın yok. Birincisi daha sık mastürbasyon yapacaksın ikincisi çekindiğin şeyleri kendini şok edercesine aniden yapacaksın bu sayede alacağın tepkinin düşündüğün kadar utanılacak bişey olmadığına beynin inanacak. Bunu sık sık yaparsan alışırsın hiç tanımadığın bi kızla muhabbete girmeyi dene mesela

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Rahat takıl diyeceğim ama dediğimle kalırım. Olabildiğince çok kızlarla muhabbete gir yeni kızlarla tanış sık sık ortamlarına gir. Alışa alışa kurtulursun başka çaresi yok

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum bence sende hic bir sıkıntı yok abartılacak bi durumda yok galiba ona yaklaşınca sende bi heyacan oluyor sorun orda

Bakın Beyler O Öyle Değil
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Karşı cinside kendin gibi gör sorun çözülür.

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kendine güvenmen lazım tek trick noktası bu.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Konuyu biraz daha açar mısın ne gibi ciddiye binince olmuyor ?

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
güzel tatlı dille konuşmayı dene o da olmaz ise bir kız arkadaşından yardım al o öğretir

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ciddi konuşmaların kilit noktası kendini düşünmemekten geçiyor diye düşünüyorum. İlgi ve odağını sadece 1 yöne doğrultmanı ve o yönde hareket etmen senin yararına olabilir. Bu tür durumlarda karşındaki kişinin konuşmasını çok dikkatli bir şekilde dinle ve aklına gelen her şeyi düşünerek söyle. Karşındaki kişinin ruh durumunu düşünmeyi de unutma. Mesela tedirgin ya da gergin birisine söyleyeceğin söz ile, sinirli ve patlamaya hazır birisine söyleyeceğin söz aynı olmamalıdır.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bende ona benzer bi sorun vardı böyle mesajlarda hiç sıkıntı yaşamazdım kralı gelsin affetmezdim ama böyle buluşunca utanır sıkılırdım hhafif. sonra üniversiteye geçtim böyle ortamlara girdim sosyalleşeceğim ortamlara kulüplere sonra kendiliğimden açılmışım hiç sorun yaşamadım kızlara karşı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...