kasma sorunu pc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
arkadaşlar ben pc aldım 1 tane 3000 tl ye ama pc açılışta çok kasıyor ve yavaş açılıyor ne denediysem olmazı geri gönderdim aldığım yere ama onlar bir sorun yok dedi ama hala kasıyor açılışta ve oyunlara girerken google e girerken falan
ne yapmam lazım yardım edermisiniz ???

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam SSD yok ise pc de ssd şiddet ile öneririm ve işlemcinize bakmanızıda öneririm 3000 binlik sistemlere 1. nesil işlemciler koyabiliyorlar ve gerekli beslemeyi yapamıyor.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bılgısayarında zararlı yazılımlar olabılır cok onemlı seyler yoksa antıvırus programlarını dene olmazsa format at bu da cozum olmazsa buyuk ıhtımalle donanımsal bır sorunun var ramını yukseltmeyı veya yoksa ssd almayı deneyebılırsın ıse yarayacaktır

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sorununuzu düzgün anlatamamışsınız anladığım kadarıyla ilk açılışı hızlandırmak istiyorsunuz belki biosu güncelleştirmek hızlandırabilir. Bide açılışta ön yüklenen programları kapatmanızı öneririm. Sanırım ssd niz var eğer varsa işletim sistemini onun üzerinden açınız ve ya uykuya alırsınız daha hızlı açılır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kanka ccleaner indir temizle sonra windows arama yerine güncelleştirme denetleyiciden güncelle ondan sonra ekran kartınıda güncelle hala kasarsa virüs bulaşmış olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar ben pc aldım 1 tane 3000 tl ye ama pc açılışta çok kasıyor ve yavaş açılıyor ne denediysem olmazı geri gönderdim aldığım yere ama onlar bir sorun yok dedi ama hala kasıyor açılışta ve oyunlara girerken google e girerken falan
pc özelliklerini paylaşabilir misin kanka daha yardımcı olabiliriz

League OF legends
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
SSD satın al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...