Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tecrübelerime dayanarak Kilo almak istiyosan almak için çabalama alıyosun spor yaptığım donem kalori hesabı yapıyordum deli gibi kılo almak için sporu bıraktıktan sonra 3 ay içinde kılo almaya başladım.
kilo vermek için özellikle aralıklı oruç denen şey baya etkili ve ne yediğiniz bir önemi olmuyor yani pizza da yesen saatlerine uyduğun sürece kilo veriyorsun ama 16 saat aç kalmak şartıyla sonra ki 8 saat ne yiyorsan ye miden bu taktik ile sürekli olarak küçüleceğinden o 8 saatte dünyaları yerim ben diyorsunuz ama öyle olmuyor.
ARakdaşlar otofajiyi öneririm. Araklı orucu öneririm. Yediklerinizi kısıtlamadan kalori hesabına girmeden dengeli beslenerek sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.
Kilo vermek istiyorsan sabah güzel beslen öğlen yemeğini çıkar 2 öğüne düşür akşamda kesinlikle ekmek yeme 1 tabak yemek tamam günlük akşamları koşuya git 1 saatten fazla koş kilo almak istiyorsanda tam tersi öğünleri arttır kalorili şeyler ye ve nutrivigor denilen bir tıbbı shake var onu kullan kilo aldırır
Kilo vermek için kesin taktiğim spor yapan biri olarak söylüyorum aç yatmak, yatmadan kesinlikle karnını doldurma.
Almak için de yiyeceksin yani çok kaçarın yok
1-Kalori hesabı 2-yeterli protein ve karbonhidrat 3-tükenişe kadar giden bir antrenman programı bu üçünü düzenli bir şekilde yapıp kilo alamaman imkansız her türlü büyürsün
hacı protein diyeti ile kilo veriliyor ve kas kaybedilmiyor sarkmada yapmıyor çünki yağ yakıyorsun sadece bak sana taktiği veriyorum sabah 2 haşlanmış yumurta yanınada doyana kadar domates salatalık zeytin peynir ekmek yok ama doydunmu reis kalk sofradan oturma öğlen 150 gr yağsız tuzsuz tavuk göğüsü 100 gr yağsız tuzsuz lapa pirinç akşamda aynısı böyle böyle vücüt hem aç kalmıyor hem zararlı beslenmiyor yağ yakıyor