Kilo Almak-Vermek İçin Taktikler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tecrübelerime dayanarak Kilo almak istiyosan almak için çabalama alıyosun spor yaptığım donem kalori hesabı yapıyordum deli gibi kılo almak için sporu bıraktıktan sonra 3 ay içinde kılo almaya başladım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
almak biraz daha zor vermenin cevabı belli zaten yemicen

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kilo vermek için özellikle aralıklı oruç denen şey baya etkili ve ne yediğiniz bir önemi olmuyor yani pizza da yesen saatlerine uyduğun sürece kilo veriyorsun ama 16 saat aç kalmak şartıyla sonra ki 8 saat ne yiyorsan ye miden bu taktik ile sürekli olarak küçüleceğinden o 8 saatte dünyaları yerim ben diyorsunuz ama öyle olmuyor.

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kilo vermek icin kalori açığı ve düzenli hareket su icmek en bilindik yöntem ve en yararlı yöntemdir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
günlük kalori ihtiyaçını öğren ona göre diyet yap hocam

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ARakdaşlar otofajiyi öneririm. Araklı orucu öneririm. Yediklerinizi kısıtlamadan kalori hesabına girmeden dengeli beslenerek sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kardiyo yu eksik etme yediğin şeylere çok dikkat et

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Kilo vermek istiyorsan sabah güzel beslen öğlen yemeğini çıkar 2 öğüne düşür akşamda kesinlikle ekmek yeme 1 tabak yemek tamam günlük akşamları koşuya git 1 saatten fazla koş kilo almak istiyorsanda tam tersi öğünleri arttır kalorili şeyler ye ve nutrivigor denilen bir tıbbı shake var onu kullan kilo aldırır

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Kilo vermek için kesin taktiğim spor yapan biri olarak söylüyorum aç yatmak, yatmadan kesinlikle karnını doldurma.
Almak için de yiyeceksin yani çok kaçarın yok

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
spora yazıldım bende yıllardır kilo almak istiyorum ama bakalım neler olucak metobolizma hızlıysa zor oluyor ama ya

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kilo almak için kalori açığını kapatıp gainer kullanabilirsin kilo vermek istiyorsan kardiyo yap

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
1-Kalori hesabı 2-yeterli protein ve karbonhidrat 3-tükenişe kadar giden bir antrenman programı bu üçünü düzenli bir şekilde yapıp kilo alamaman imkansız her türlü büyürsün

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Önce yulaf ve muzu blendırdan geçir sonra içine bal ve cokokrem at ve iç sonra spora git artık makinesin istediğin kadar kilo al bu taktikle

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
hacı protein diyeti ile kilo veriliyor ve kas kaybedilmiyor sarkmada yapmıyor çünki yağ yakıyorsun sadece bak sana taktiği veriyorum sabah 2 haşlanmış yumurta yanınada doyana kadar domates salatalık zeytin peynir ekmek yok ama doydunmu reis kalk sofradan oturma öğlen 150 gr yağsız tuzsuz tavuk göğüsü 100 gr yağsız tuzsuz lapa pirinç akşamda aynısı böyle böyle vücüt hem aç kalmıyor hem zararlı beslenmiyor yağ yakıyor

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sabahları az karnına sirkeli su iç sonra kardiyo yap etkiyi gör sonra

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
internette bir sürü shake tarifi var çoğunda bir bardakta ortalam 800 kalori oluyo onlardan yapıp içebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...