Kız arkadaşın ara sıra şort giyip arkadaşlarıyla denize gitmesi normal mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
reis güven işi ya bence ama cok darlayınca da olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka senin yetiştirilme tarzına ve kültürüne bağlı olarak değişir bana göre okey ama bunu soruyorsan demek ki sana okey değil bence konuş sonradan büyüyüp aranız bozulmasın

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum öncelikle, yaşım yirmi üç. Hayat tecbüresi olarakta bir çok ilişki yaşadım biraz zamanında flörtöz birisiydim ama tek bir şeyi öğrendim bir insanın içerisinde varsa o insana zincirde vursan yapacaktır. Şort giyme konusuna gelirsekte ülkede kapalılarada merak edip bakıyorlar acaba niye kapattı diye yani öyle bir hala gelmişiz ki biraz halimiz yaman. Bu yüzden karşındaki insana güvenmen ve bu güveni sağlaması gerekiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
knk okurken ben kötü oldum düşman başına allahım yarrabim su içecem tövbe de şu zamanda üffff

VALORANT NEFRETLİSİ
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Senin görüşlerine saygı duymayan bir kızla birlikteysen ayrılman daha iyi olur 4 milyar kadın var orası ayrı mevzu nazik dille yapmamasını söylersen ve yinede dinlemezse o kızla evlenseniz bile en fazla 5 yıla ayrılırsınız

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
şort giymesinin nesi garip anlamadım kanka valla helal olsun bu kafayla nasıl sevgili buldun nasıl 20 yaşına geldin garip

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
onla oturup bu konuyu konuşmalısın bence hoşuna gitmediğini söyle ama onu da darlamak istemediğini falan söyle

Üye
2 HİZMET YILI
hocam eğer evleneceksen farklı bir şekilde bakman gerekiyor , fakat evlenmeyeceksen sal ne yapıyorsa yapsın sen varken başkasına vücüdunu göstermesinin pek bir amacı yok

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
senin dediklerine saygı duymuyorsa yol ver gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...