Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kız arkadaşın ara sıra şort giyip arkadaşlarıyla denize gitmesi normal mi?
kanka senin yetiştirilme tarzına ve kültürüne bağlı olarak değişir bana göre okey ama bunu soruyorsan demek ki sana okey değil bence konuş sonradan büyüyüp aranız bozulmasın
Dostum öncelikle, yaşım yirmi üç. Hayat tecbüresi olarakta bir çok ilişki yaşadım biraz zamanında flörtöz birisiydim ama tek bir şeyi öğrendim bir insanın içerisinde varsa o insana zincirde vursan yapacaktır. Şort giyme konusuna gelirsekte ülkede kapalılarada merak edip bakıyorlar acaba niye kapattı diye yani öyle bir hala gelmişiz ki biraz halimiz yaman. Bu yüzden karşındaki insana güvenmen ve bu güveni sağlaması gerekiyor.
Senin görüşlerine saygı duymayan bir kızla birlikteysen ayrılman daha iyi olur 4 milyar kadın var orası ayrı mevzu nazik dille yapmamasını söylersen ve yinede dinlemezse o kızla evlenseniz bile en fazla 5 yıla ayrılırsınız
hocam eğer evleneceksen farklı bir şekilde bakman gerekiyor , fakat evlenmeyeceksen sal ne yapıyorsa yapsın sen varken başkasına vücüdunu göstermesinin pek bir amacı yok