Discord : SergeN
Uzman Üye
Arkadaşlar, ben 3 gün önce bir kızla tanıştım. Kendisi 23 yaşında. Kendisiyle sohbet ettim. İki evlilik geçirdiğini söyledi 1.kocasından anlaşamadığı için ayrılmış 2.kocasından ise ayrılmak aşamasında mahkeme sonucunu bekliyorlar 2.kocasından ayrılma sebebi ise uyuşturucu kullandığı için ayrılmak istediğini söyledi ve 1 tanede çocuğu var.
Ben bununla konuşmaya başladım ilk önce sergen ben bu konuşmayı doğru bulmuyorum dedi ve engelledi.
Sonra tekrardan engeli açıp sohbet etmeye başladı tekrardan barıştık akşamına gene bir şey buldu ve tekrardan engelledi beni.
Sonra bana evinin konumunu attı ben dışardaydım geçerken ugrayamazsın bizim buraya gelirsen adamsın diyip beni gaza getirdi ve gittim yüz yüze geldik.
Dedimki gel azıcık gezelim.
Ondan sonra bu bana gene bir sürü hikaye anlatıp bu sefer kesin bitti diyip tekrar engelledi.
Bense zoruma gittiği için ağlayarak eve geldim.
Sizce bu kızın amacı nedir ne yapmak istedi veya ne düşündü.
Bana dediği şu ben kocamı seviyorum ama ayrılmak istiyorum ve bizim şu an konuşmamız normal değil doğru bulmuyoruz dedi.
Benim bu duruma düşmem çok zoruma gitti bir kez daha kızlara güvenmemeyi öğrendim ve gerçekten morele ihtiyacım var.
Fikirlerinizi bekliyorum...
Ben bununla konuşmaya başladım ilk önce sergen ben bu konuşmayı doğru bulmuyorum dedi ve engelledi.
Sonra tekrardan engeli açıp sohbet etmeye başladı tekrardan barıştık akşamına gene bir şey buldu ve tekrardan engelledi beni.
Sonra bana evinin konumunu attı ben dışardaydım geçerken ugrayamazsın bizim buraya gelirsen adamsın diyip beni gaza getirdi ve gittim yüz yüze geldik.
Dedimki gel azıcık gezelim.
Ondan sonra bu bana gene bir sürü hikaye anlatıp bu sefer kesin bitti diyip tekrar engelledi.
Bense zoruma gittiği için ağlayarak eve geldim.
Sizce bu kızın amacı nedir ne yapmak istedi veya ne düşündü.
Bana dediği şu ben kocamı seviyorum ama ayrılmak istiyorum ve bizim şu an konuşmamız normal değil doğru bulmuyoruz dedi.
Benim bu duruma düşmem çok zoruma gitti bir kez daha kızlara güvenmemeyi öğrendim ve gerçekten morele ihtiyacım var.
Fikirlerinizi bekliyorum...
Moderatörün son düzenlenenleri: