Üye
mobilde efso oldu tşk
Tabi ki kardeşim genel olarak hızlanıyor telefon ama dediklerimi teker teker yap.Oyun için değil de telefonun genel olarak uygulamalarda performansını artırıyor mu? Yani bi instagram, facebookdan çıkış-giriş esnasında akıcılık oluyor mu? O'na göre yapacağım![]()
kardeşim kendim uzun zamandır pubg mobile oynuyorum bu ayarda hiçbir ısınma sorunu yok.telefonda ısınma oluyor mu deneyenler varsa
kardeşim haklısın aslında ancak geçici bir ayar değildir, uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım performansım üst düzeydeBunlar geçici ayarlardır + telefona alabileceğinden daha fazla ek ayar yapmak etnik değildir üstelik daha fazla ısınma durumu yaşatma yahut pil ömrünü kısma tarzı sorunlarda çıkabilir. Göze batacak şekilde kasma/donma yoksa bu tarz şeylere gerek yok ama yinede yapmak isteyenler için yararlı bir makale
Kardeşim ben uzun süredir kullanıyorum bu tür sorunlarla karşılaşmadım.Hocam pil ömrü çok hızlı biter ısınmalar fazlalaşır. En iyisi oyun oynayacaksanız tablet tavsiye ederim.