Klasik Telefonları Oyun Canavarına Dönüştürmek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Oyun için değil de telefonun genel olarak uygulamalarda performansını artırıyor mu? Yani bi instagram, facebookdan çıkış-giriş esnasında akıcılık oluyor mu? O'na göre yapacağım :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bunlar geçici ayarlardır + telefona alabileceğinden daha fazla ek ayar yapmak etnik değildir üstelik daha fazla ısınma durumu yaşatma yahut pil ömrünü kısma tarzı sorunlarda çıkabilir. Göze batacak şekilde kasma/donma yoksa bu tarz şeylere gerek yok ama yinede yapmak isteyenler için yararlı bir makale

Üye
5 HİZMET YILI
Oyun için değil de telefonun genel olarak uygulamalarda performansını artırıyor mu? Yani bi instagram, facebookdan çıkış-giriş esnasında akıcılık oluyor mu? O'na göre yapacağım :D
Tabi ki kardeşim genel olarak hızlanıyor telefon ama dediklerimi teker teker yap.
telefonda ısınma oluyor mu deneyenler varsa
kardeşim kendim uzun zamandır pubg mobile oynuyorum bu ayarda hiçbir ısınma sorunu yok.
Bunlar geçici ayarlardır + telefona alabileceğinden daha fazla ek ayar yapmak etnik değildir üstelik daha fazla ısınma durumu yaşatma yahut pil ömrünü kısma tarzı sorunlarda çıkabilir. Göze batacak şekilde kasma/donma yoksa bu tarz şeylere gerek yok ama yinede yapmak isteyenler için yararlı bir makale
kardeşim haklısın aslında ancak geçici bir ayar değildir, uzun zamandır kullanıyorum hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım performansım üst düzeyde

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Hocam pil ömrü çok hızlı biter ısınmalar fazlalaşır. En iyisi oyun oynayacaksanız tablet tavsiye ederim.

Sen zayıfsın çünkü sende nefret eksikliği var
Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Bu verdiğin ayarlar pek sağlıklı görünmüyor fakat teşekkürler. :mum:

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
telefonun fps ini arttırsada teli öldürüyo gerçekten ihtiyaç duymuyosanız yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...