Onaylı Üye
Klavye f/p açısından güzel bulduğunuz , kullandığınız klavye modellerini yazar mısınız? (mekanik klavye istiyorum bütçem min 250 maxxx 500)
rampagenin 50 ₺ye aldığım bi klavyesi var tek olayı ışıkları var mekanik değilşu anda hangisini kullanıyorsun?
buna çok benzer bişey kullanıyorum hatta aynısı bile olabilir yeni aldıysan iyidir de ben kullanalı 1.5 sene oluyor artık tuşlar işlevini kaybetti mekanik klavye istiyorumk9 klavye al ben 2 senedır kullanıyorum cok rahat
düşük bütçem yok kanka ortalama bi klavye istiyorum oyun oynuyorum mekanik olması önemli teşekkür ederimttps://www.trendyol.com/polygold/oyuncu-klavyesi-isikli-mekanik-hisli-metal-kasa-pg-956-siyah-p-36862737?boutiqueId=519404&merchantId=155587&gads=true&popup_id=2044348680&tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=pla_shopping_smart_category_elektronik&gclid=CjwKCAjw2Jb7BRBHEiwAXTR4jSujU-wO3N8FwBJVbADGvAbSaSXktffcZVZMCcuiDpXvPmSxZSxX3BoCkZsQAvD_BwE
birde buna bak kullanmıyorum ama senin işini göre bilir umarım
rampage hangi klavyesi belirtirseniz detaylı bakarımKanka ben rampage aldım aşırı ekonomik diye. Memnunum da, hatta oyuncu kulaklığını 3 sene oldu kullanıyorum halen
teşekkür ettimGamePower Warlock Kırmızı switchli alabilirsin![]()
Teşekkür ederim ama mekanik klavye istiyorumDostum ben Logitech g105 kullanıyorum sanırım 3-5 yıl oldu aldığımdan beri mekanik değil belki ama aşırı kaliteli ve sağlam bir klavye kesinlikle tavsiye ederim
modellerini de yazabilir misinkanka lenovanın klavyeleri efsane denemelisin
görünüşü pek hoşuma gitmedi ama gene de teşekkür ederimHadron oyuncu klavyesi 2 yıldır kullanıyorum tık yok çok güzel
modellerini de yazabilir misin dostumGamePower rampage gibi markalardan al