Komşu kızı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bizim komşunun kızı var biraz hoşlanıyorum kızın numarasını nasıl alırım bi yardım etsenize kız pek dışarı da çıkmıyo bu sene üni sınavına giricek

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
kardeş markete veya kadınların bişeye ihtiyacı olur cıkarlar sende markete giderse takip et sende gir 1 dakika sonra yanına git (merhaba sizi ilk gördügümden belli hoşlandım numaranı verir misin) de ztn mütavazi konuşmaya verirler sende akşam mesaj atarsın kıza (bu arada kızlara akşam atarsan daha çok ilgi ceker) konuşursunuz işte konu konuyu acar inşallah sevdiginede kavuşursun

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Dostum böyle bir yorum yapman yanlış. biraz empati yap birisi senin bacın hakkında böyle konuşsa hoşuna gidermi?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kardeş markete veya kadınların bişeye ihtiyacı olur cıkarlar sende markete giderse takip et sende gir 1 dakika sonra yanına git (merhaba sizi ilk gördügümden belli hoşlandım numaranı verir misin) de ztn mütavazi konuşmaya verirler sende akşam mesaj atarsın kıza (bu arada kızlara akşam atarsan daha çok ilgi ceker) konuşursunuz işte konu konuyu acar inşallah sevdiginede kavuşursun
kanka çok saol bu taktiği deniyicem umarım markete felan giderken kızı görürüm

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oguzsasi asigi
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum böyle bir yorum yapman yanlış. biraz empati yap birisi senin bacın hakkında böyle konuşsa hoşuna gidermi?
Profil fotoğrafı böyle bir gif olan birinin böyle bir yorum yapması ironisinin dışında, arkadaşımız bir kızdan hoşlanmış ve tanışmak istemiş. Bunda pek bir şey göremiyorum ?:D

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Profil fotoğrafı böyle bir gif olan birinin böyle bir yorum yapması ironisinin dışında, arkadaşımız bir kızdan hoşlanmış ve tanışmak istemiş. Bunda pek bir şey göremiyorum ?:D
ben kaldırılan mesaj hakkında dedim bu yorumu. bilip bilmeden yargılamayın lütfen

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Konu okadar saçma ve gereksiz ki ne yazıcağımı bilemedim. git hoşlandığını belirt bukadar.

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu işler aceleye gelmez dostum zamanla bi fırsatını yakala ve konus açıl ona

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Boş boş ilişki şeyleriyle kızın kafasını çelmeyin, üniversite sınavı var karşısında koskocaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...