kanka kızın babası evde olmasa bile ev de en az 5 kişi oluyolarçalkapıyı (baba evde yokken) sa çek bi güzel ama ortalı yok mq kudur .. kıza de ya sikiş ya sövüş
Post automatically merged:
de
kanka çok saol bu taktiği deniyicem umarım markete felan giderken kızı görürümkardeş markete veya kadınların bişeye ihtiyacı olur cıkarlar sende markete giderse takip et sende gir 1 dakika sonra yanına git (merhaba sizi ilk gördügümden belli hoşlandım numaranı verir misin) de ztn mütavazi konuşmaya verirler sende akşam mesaj atarsın kıza (bu arada kızlara akşam atarsan daha çok ilgi ceker) konuşursunuz işte konu konuyu acar inşallah sevdiginede kavuşursun
o kadarda olsunkanka kızın babası evde olmasa bile ev de en az 5 kişi oluyolar
kanka konuların çoğu oyun hileleri pc sistemleri felan dı bende burdan kız düşürme taktiği soruyum dedim ban sebeiyse eğer konuyu kaptırımkankam gereksiz konudan ban yemek istemiyorsan kapat bence
aşiret gibiler evdeo kadarda olsun![]()
hayat boş vermek için kısa kanka yaşıya bildiğimi yaşamak istiyorumbos ver kizi reis napacan kizlar uzer uzulursun yapma
Profil fotoğrafı böyle bir gif olan birinin böyle bir yorum yapması ironisinin dışında, arkadaşımız bir kızdan hoşlanmış ve tanışmak istemiş. Bunda pek bir şey göremiyorum ?Dostum böyle bir yorum yapman yanlış. biraz empati yap birisi senin bacın hakkında böyle konuşsa hoşuna gidermi?
ben kaldırılan mesaj hakkında dedim bu yorumu. bilip bilmeden yargılamayın lütfenProfil fotoğrafı böyle bir gif olan birinin böyle bir yorum yapması ironisinin dışında, arkadaşımız bir kızdan hoşlanmış ve tanışmak istemiş. Bunda pek bir şey göremiyorum ?![]()
kanka fırsat bulabilirsem direk açılıcam kıza zaten fakar fırsat bulamıyorumbu işler aceleye gelmez dostum zamanla bi fırsatını yakala ve konus açıl ona
neden ki kankaTehlikeli konu :3 aman diyim
eğer seviyorsan git açıl derim
kanka seviyorum ya, fırsatını bulur bulmaz açılıcameğer seviyorsan git açıl derim
reddederse sorumluluk bende değil hekanka seviyorum ya, fırsatını bulur bulmaz açılıcam