Kumar bağımlığım var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayat Kısa Dişlerin Varken Gülümse
Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Hacı bende iddia oynuyorum 3 - 5 atıyorum keyif aldığım için nadir oynarım önemli olan düşünce tarzı sen kumari gelir kaynağı olarak görürsen birakamassin

gelenler için gidenler gidenler için gelenlerdir
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
geçmiş olsun reis bizim elimizden bişey gelmez

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Aynı bağımlılık bendede vardı ama ben Growtopiada DL alıp onla kumar oynuyordum sonra satıyordum hiç kaybetmedim ama bir süre sonra sıkılmaya başladım kendime düzgün iş buldum daha güzel psikolojisi bozuluyor insanın kolay para kazanınca

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
dostum kazanma arzusu insanın gözünü kör ediyor maalesef
bende ara sıra kendimi tutamayıp kuponlara biraz basıyorum ama bizimkisi zevk oyunu oluyor
bağımlısı olmak çok kötü eğer çok kaybettiysen bu işten ne olursa olsun uzak dur dostum
Paranı iyi yerlerde değerlendirmeye bak
Aynı senin dediğin gibi kanka ben hiç hayatımda oynamadım ama oyunlarda hep bi katlama sevdası vardı baya bi oyunu kumar yüzünden bıraktım xD

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
paranı güvendiğin birisine verebilirsin o sana lazım oldukça verebilir mesela elinde fazla para olmayınca da oynamazsın

Hile kullanmak kolsuzluk değil akıllılıktır
Banlı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
genelde alkol kullanan insanlarda bu olur anladığım kadarıyla kendine hakim olmuşsun fakat sıkılınca devam etmişsin rahatlaman gerek eşin varsa ona sor, tatile git, kafana göre hareket et mesela bir film izleyebilirsin mesela Rick and morty 1 haftada bitirebilirsin (eğer çok izlersen)

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
aynı durumdaydım vakitimi oyunlara ayırmaya başladığımda yavaş yavaş bıraktım.

Üye
5 HİZMET YILI
Allah yardımcın olsun dostum, umarım bu bataktan bir an önce kurtulursun.

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kardeşim. kumar bağımlığı ile ilgili psikolojik açıklamalar var kendini yönetme biçimleri. Senin için bir sayfa gönderiyorum umarım yardımcı olacaktır.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Seçkin Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kendini uzaklaştırmaya çalış eğer yanında seni kötü etkileyen veya kumar arkadaşların varsa onlara karşı gelmeye çalış

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
sana kalmış knka kumar bende oyunuyordum boş iş olduğu için bıraktım bende

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Hacı bırakamıyorsan daha iyi kumar oyna bırakmana gerek kalmasın
kumar şans işi dir biliyorsundur umarım
Post automatically merged:

Aynı bağımlılık bendede vardı ama ben Growtopiada DL alıp onla kumar oynuyordum sonra satıyordum hiç kaybetmedim ama bir süre sonra sıkılmaya başladım kendime düzgün iş buldum daha güzel psikolojisi bozuluyor insanın kolay para kazanınca
ben onu bıraktım orda 2ktl para kaybettim arada bir girip para katlayıp çıkıyorum oda 100-200tl falan

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1. First of all, we should face up to the reasons for our gambling, not escape, face up to ourselves, suit the right medicine to the case, and write all the reasons why we gamble one by one on paper for reflection.
2. Maybe we are very afraid of the collapse of our own people and the fact that we gamble with people around us. But we have to believe in our relatives, their determination to help us, and the usefulness of social supervision. It's also a way to face yourself and accept yourself. We should have the courage to bear our own mistakes and face ourselves bravely.
3. Control yourself economically. Give your bank card, credit card, mobile phone card and so on to your closest friends for protection. Don't let yourself have the possibility of borrowing and getting money. Try to find something meaningful to do and divert your attention.
4. Think more about your family, your career, and the responsibilities and obligations you need to undertake.
5. Cultivate correct interests and hobbies. Many gamblers have empty life, no hobbies and no correct values. We need to cultivate concentration on some correct things to disperse our energy.
6. Never put an end to the possibility of making a comeback from gambling. Don't think about it as a technical skill. Understand that it is always the banker who wins. The traps designed by others, the odds and procedures designed, just wait for us to take the bait.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka eğer çalışıyorsan karnını doyuracak ay sonunu getirecek kadar para bırak elinde gerisini yatırım yap zamanla bırakırsın kumarı

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Öncelikle namaz kılmanı tavsiye ediyorum ama gönülden ve kalben isteyerek hani sırf bu illetten dolayı değil ben biraz uzun yazmak istiyorum öncelikle göz yordugum için özür dilerim. Benim fikrim söyle insanların başına gelen musibetler bir sınav imtihan olduğu için test oluyoruz bence burda yaradan sana bir fırsat sunuyor olabilir ne gibi dersen ona yönelmen için sende bu fırsatı kaçırmayıp ona kalben dua et kulluğunu göster ayrıca bence bu kumardan gelecek milyonların bile olsa bi günde öyle veya böyle bi yerde çıkacağını su gibi eriyecegini görmelisin benim hayat tecrübem derki haram olan fayda getirmez

Çağımızın Hastalığı
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Namaza başla. Eline geçen parayla kumar oynama, hayır işle. Bağımlılığını azaltacağından eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...