yakın zamanda aileme bilgisayar aldırtıcağım fakat bunun laptop mu masaüstü mü olcağına bi türlü karar veremedim. genelde eski laptobumu dışarı götürmem bi yere hep evde tutarım işim olunca yaparım olmayınca hep oyun oynarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Agam Şimdi sana şöyle anlatacam kısa ve öz.
(anlaya bilirsen tabii biraz garip şekilde anlatarım ben)
Masaüstü = Alırsan Eğer
bilgisayar Kullanımının Avantajları
Bilgisayarlar hız, güvenilirlik, tutarlılık, depolama ve iletişim açısından avantajlıdır. İşlemleri son derece hızlı yaparlar, sağlam ve güvenilirdirler, elde ettikleri sonuçlar hatasızdır, çok büyük miktarda veri kaydedebilirler ve işlemleri diğer bilgisayarlarla paylaşabilirler.
Bilgisayar Kullanımının Dezavantajları
Bilgisayarların dezavantajları gizlilik ihlali, kamu güvenliği, iş gücüne katılma oranına etkileri, sağlık açısından riskleri ve çevre üzerindeki etkileri ile ilgilidir. (sağlık açısından duymuşsunuzdur zaten BİLGİSAYAR İÇİNE ÇEKİYOR ve bu çok doğru)
Laptop = Alırsan Eğer Metrolarda/tramvay/tren, cafêlerde/restoran Herhangi biyerde oynayabilirsin Rahat en azından
Cünkü sonuçta Laptop kullanırken Sarjin var o süre çapında oynar Sohbeteder/konuşur zamanını o tür şekilde kullanırsın (laptopta fazla içine çekmiyo anlarsın zamanla)
Avantajlar;
-Taşınabilirlik
Dezavantajlar;
-Fiyatına göre donanımı
-Ekran küçüklüğü (kişiden kişiye değişebilir)
-Klavye (kişiden kişiye değişebilir)
-Isınması (laptoplara özel soğutucu alırsın)
-Dayanıklılık ( eh bir zahmet dayanıksız olsun sonuçta "LAPTOP" bacağında
Narin bir parça....)
NOT: umarım hepsini okumuştur ve Güzelce anlatığımı anlamışsındır