Laptop mu masaüstü mü tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Senin tercihin olucak bir şey kanka ama şöyle söyliyim leptop da kullandım ama masaüstü kullandığım kadar zevk almadım ben olsam masaüstü alırım genede senin bileceği bir tercih

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kral laptop biraz fazla ısınıyor, laptop alacaksan monster al hem şarj olarak prize takılı da olsa bataryayı yemiyor. ısınma problem olur dersen de masaüstü al eğer bütcen yeterse çift fanlı sıvı soğutma da sistemine ekleyebilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
seyahatlerde kullanırım orda burda diyorsan leptop ama bana soracak olursan kesinlikle masaüstü

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Şimdi sana genel düzeyde yardımcı olalım.

Dizüstü bilgisayarların varolma sebebi iş hayatına kolaylık olmasıdır. Ancak son zamanlarda oyuncu kitlesinide çekebilmek için Oyuncu Dizüstü bilgisayarları üretiliyor. Birkere boyutu itibariyle, alanınız kısıtlanıyor. Ve olası arızalarda parça değiştirmek yerine, parça temin etmek gerekebiliyor. Örneğin Masaüstü bilgisayarlarda harici ekran kartını değiştirmek basittir. Dizüstü'nde ise anakarta tümleşiktir.

Kısacası oyun için masaüstü çalışma bilgisayarı içinse masaüstü & dizüstü tercih edebilirsiniz. lütfen Notebook daha iyi tarzında konuşanlara itibar etmeyiniz. Pişman olmayacaksınız.

İyi Forumlar.

Veteriner Hekim
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum kurulu düzenin ev hayatın varsa masaüstü ben kıbrısta okurken masaüstümü Tr ye götürüp getiriyordum. Kişisel cevabım her türlü masaüstü. Ünide vs isen gelecek iş hayatına göre almanı tavsiye ederim.

Dibe vurmadan özgür olamazsın
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum masaüstü hertürlü daha iyi banagöre yerleşik bi hayatın varsa

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oyun oynayacaksan net masaüstü brom

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Günümüzde masaüstü fiyatları tatsılaştı. cok ıyı fıyata laptoplar mevcut:thugbear:

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
eğer okul vs vs işlerin yoksa direkt kur setupu derim masaüstü daha iyi performans verir laptopa göre ama seyehat ediyosan fazla laptop daha kolayına gelir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka masaüstü her şekilde daha iyi ısınma sorunu yaşamazsın vs vs birsürü + var he çok gezerim dışarda da kullanırım dersen laptop al

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
yakın zamanda aileme bilgisayar aldırtıcağım fakat bunun laptop mu masaüstü mü olcağına bi türlü karar veremedim. genelde eski laptobumu dışarı götürmem bi yere hep evde tutarım işim olunca yaparım olmayınca hep oyun oynarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bir yerden bir yere taşıma gereksinimin yoksa masaüstü öneririm daha hızlı ve ucuza gelir

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Çok Seyehat ediyorsan laptop alabilirsin fakat Bayaa ısınma sorunu var eğer daha çok evde kalıyorsan kesinlikle masaüstü ö eririm

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Leptop pişmanlıktır maksimum birkaç sene seni idare eder

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kanka masaüstü al dışarda pek kullanmıyorsan bence

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
yakın zamanda aileme bilgisayar aldırtıcağım fakat bunun laptop mu masaüstü mü olcağına bi türlü karar veremedim. genelde eski laptobumu dışarı götürmem bi yere hep evde tutarım işim olunca yaparım olmayınca hep oyun oynarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Dediğin gibi hep evde duruyorsa masaüstü daha performanslı ve laptopa göre ucuz olur ama dışarıya götürmen falan gerekirse kötü olur ona göre almalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...