Laptop mu masaüstü mü tercih etmeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Evden çıkarmadığın için Masaüstü öneririm ben laptop kullanıyorum acer gayet memnunum öyle çok bir şey farkettirmiyor masaüstünden sadece ben biraz dışarı çıkaran bir tipim kullanım alanına göre karar vermeye dikkat et.

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Kesinlikle masaüstü en iyi laptop bile 2 yıla kalmadan aşırı ısınma problemi yapıyor

wosmnn
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Monster kullanıyorum çok memnunum ama sabit bir yerde olacaksan masaüstü alman daha doğru olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
laptoplar kesinlikle oyun için değil ve hiçbiri masaüstünün performansını veremez zaten dışarı fln da çıkmıyosan kesinlikle masaüstü al daha çok performans alırsın ve paran cebinde kalır

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
yaş ve iş çok önemli bu konuda. eğer sabit bir hayatın varsa, ortaokul - lise öğrencisiysen masaüstü tabii ki ama üniversite öğrencisi ve daha üstüysen illa dışarıda da kullanmak istiyorsun ve masaüstü artık seni sarmıyor. yatarak dizi film izlemek falan daha cazip gelmeye başlıyor yaş ilerledikçe :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Çok Fazla Seyehat Eden Biriysen Sadece oyun odaklı istemiyorsan kesinlikle laptop alarak istedigin yere taşıyabilirsin ama ben oyun oynayacagım diyorsan rahatlık olarak kesinlikle masaüstüdür

Üye
3 HİZMET YILI
çok fazla seyahat halinde değilsen masaüstü çok daha iyi karşılaştırdığımız zaman en önemlisi laptopların ömürleri de daha kısa ısınma gibi problemlerle karşılaşman çok olası bir durum

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Masaüstü senin için daha faydalı olur zaten laptop u dışarı götürmüyormuşsun her performans açısından seni daha fazla tatmin eder günümüz ekonomisi belli oyun için laptop almak saçmalıktan başka birşey değil .

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yakın zamanda aileme bilgisayar aldırtıcağım fakat bunun laptop mu masaüstü mü olcağına bi türlü karar veremedim. genelde eski laptobumu dışarı götürmem bi yere hep evde tutarım işim olunca yaparım olmayınca hep oyun oynarım. Tavsiyelerinizi bekliyorum
evde duracağım diyosun masaüstü al dostum

Üye
4 HİZMET YILI
masaüstü alman daha mantıklı çünkü bir sıkıntı olduğunda yeri geliyor kendin düzeltebiliyorsun fakat laptoplarda servise vermen gerekiyor ve bu da zaman kaybı demek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...