Çözüldü Laptop Touchpad kısmı çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Dostlar selam benim dizüstü bilgisayarım var geçen haftalarda bilgisayarımı açtığımda touchpadimin çalışmadığını farkettim ve fikri olan var mı?

Çözüm
Merhabalar

Üstteki yorumlarda birkaç adet yardımcı yorum yazılmış fakat konuda laptopunuz için marka ve model belirtmemişsiniz. Marka ve modeliniz ile google üzerinde aratabilirsiniz ve ayrıca markanın kendi resmi teknik destek sitesinden veya varsa canlı destek hizmetinden yararlanabilir ayrıca yetkili teknik servisine gönderebilirsiniz. İyi forumlar.
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
touchpad sürücünü güncelle olduğunu kontrol et hocam birde touchpadi devre dışı bırakmak için kısa yol tuşları mevcut devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirip dene

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
touchpad sürücünü güncelle olduğunu kontrol et hocam birde touchpadi devre dışı bırakmak için kısa yol tuşları mevcut devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirip dene
sürücü güncellemeyi deneyeceğim, o kısayol tuşu da işlemiyor
Post automatically merged:

knk kendini devre dışı bırakmış olabilir
sanırım öyle bir mevzu değil çok uğraştım çünkü

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
Sürücü güncelle ve kısayol tuşundan kapatılabiliyor eğer onada baktıysan aygıt yöneticisinden yine bak touchpad devre dışı mı değil mi diye

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
driver guncelle ve kisayol tuslarini kontrol et bunlarda olmadiysa bir seyler dokulmus olabilir mi?

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
FN tuşuna basılı tutup açmayı denediğin zaman olmuyor ise driver yükle silinmiş olabilir

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Klavyede fn+ laptoba göre bir tuş ile kısayolu olması lazım yanlışlıkla basmış olabilirsin

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar

Üstteki yorumlarda birkaç adet yardımcı yorum yazılmış fakat konuda laptopunuz için marka ve model belirtmemişsiniz. Marka ve modeliniz ile google üzerinde aratabilirsiniz ve ayrıca markanın kendi resmi teknik destek sitesinden veya varsa canlı destek hizmetinden yararlanabilir ayrıca yetkili teknik servisine gönderebilirsiniz. İyi forumlar.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...