Laptopum pilden çıkarınca fps düşüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yahu kardeşim, gram mı bilgisayar bilgin yok, son model oyuncu bilgisayarları/bilgisayarlarda oyun oynarken bile tek değil, normal film izlerken bile pildeyken kullanılmamalı, haftada bir pilden çıkarıp ve gece uyumadan önce işin bitince pc fişini çekmelisin, haftada bir %20 şarja düşür, dahha sonra tekrar bir hafta zaman geçir onun harici zaten %100 de iken kendilerini koruyabilen donanıma sahipler, eğer gram bilgin fazla yoksa önce bir araştırmayı denemelisin, zaten nerde görülmüş oyun oynanırken şarjdan çıkarmak, iyi forumlar.
Hocam yeni aldim nereden bilebilirim bana bunu alırken sarjda mi oyna dedi ben taşınsın diye aldim mantıklı düşün telefonunu sen sürekli sarjda mi kullanıyorsun

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
hepsi yorumlar söz konusu yok. dediğimi gibi yorumum bakmadın oyunu oynamak için fazla watt ihtiyaç var. o yüzden şarjdan çıkartınca fps düşer. o sorunu kalkmak istiyorsan 3 parti program kullanılarak kaldırabilirsin batarya çabuk biter şarj olmadan hiç oynamazsın

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hepsi yorumlar söz konusu yok. oyunu oynamak için fazla watt ihtiyaç var. o yüzden şarjdan çıkartınca fps düşer. o sorunu kalkmak istiyorsan 3 parti program kullanılarak kaldırabilirsin batarya çabuk biter şarj olmadan hiç zaman yapmazsın
Anladim mecbur sarjda oynamak lazim yolda oynanmaz 60 fps düşüyor valoda loldr va

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam yeni aldim nereden bilebilirim bana bunu alırken sarjda mi oyna dedi ben taşınsın diye aldim mantıklı düşün telefonunu sen sürekli sarjda mi kullanıyorsun
Merhaba, o zaman öğrettiğim iyi oldu dostum, buralara fazla danışma gelen geçen göz atıp saçma sapan şeyler önerebiliyor, iyi forumlar

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Merhaba, o zaman öğrettiğim iyi oldu dostum, buralara fazla danışma gelen geçen göz atıp saçma sapan şeyler önerebiliyor, iyi forumlar
Hocam ilkte servisi aradim msin orada bir kiz acti birsey bilmiyor bana bozuktur yolla vs dedi ondan sordum baktim bazı yerlerde olmaz diyor bazıları şarjda yuzde yuz performans alırsın diyor kararsız kaldim

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Yahu kardeşim, gram mı bilgisayar bilgin yok, son model oyuncu bilgisayarları/bilgisayarlarda oyun oynarken bile tek değil, normal film izlerken bile pildeyken kullanılmamalı, haftada bir pilden çıkarıp ve gece uyumadan önce işin bitince pc fişini çekmelisin, haftada bir %20 şarja düşür, dahha sonra tekrar bir hafta zaman geçir onun harici zaten %100 de iken kendilerini koruyabilen donanıma sahipler, eğer gram bilgin fazla yoksa önce bir araştırmayı denemelisin, zaten nerde görülmüş oyun oynanırken şarjdan çıkarmak, iyi forumlar.
Arkadaşa söylüyoruz ama görmemizlikten gelip diğerlerine cevap veriyor çünkü mesaj kasıcak ya

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hepsi yorumlar söz konusu yok. dediğimi gibi yorumum bakmadın oyunu oynamak için fazla watt ihtiyaç var. o yüzden şarjdan çıkartınca fps düşer. o sorunu kalkmak istiyorsan 3 parti program kullanılarak kaldırabilirsin batarya çabuk biter şarj olmadan hiç oynamazsın
Aynen yüzde yüz performansını pilde alıyormuş ekran kartları yüksek güç istedigi icin

GOD
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI

Arkadaşım her laptop kullanan inciğini cinciğini bilmesimi lazım adam sorununu gelmiş burda anlatıyor düzgünce çözmeye çalışıyoruz saçma saçma konuşcaksan hiç mesaj atma

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Arkadaşa söylüyoruz ama görmemizlikten gelip diğerlerine cevap veriyor çünkü mesaj kasıcak ya
Dostum telefondaki giriyorum mesaj kasmak gibi bir derdim yok olsa 2018den beri kasardim zaten
Post automatically merged:

bende öyle oldu. GeForce experience'de battery booster devre bırak 60 fps sabitler ama batarya bağlı fps sınırlı kaldırmaz çünkü oyunu oynarken fazla watt yiyor
Aynen ekran karti yuksek guc istiormus ondan sınırlıyormus kendini pc birde batery boostet yapmak gerekiyormus birax daha uzun ömürlü olsun diye

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Anlamadim hocam nasil yapabilirim detaylı yazabilir misin
Windowsun arama yerine güç ve uyku ayarları yaz çıkan ayarlar penceresinde sağ taraftaki ek güç ayarlarına tıkla ve 3 tane seçenek olucak dengeli - güç tasarufu ve diğeri gizli olucak altaki ek planları göstere tıklayıp yüksek performansa tıklıcaksın

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Windowsun arama yerine güç ve uyku ayarları yaz çıkan ayarlar penceresinde sağ taraftaki ek güç ayarlarına tıkla ve 3 tane seçenek olucak dengeli - güç tasarufu ve diğeri gizli olucak altaki ek planları göstere tıklayıp yüksek performansa tıklıcaksın
Yok hocam denedim sarjda kullanmam gerekiyormuş eyvalah yinede

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Yok hocam denedim sarjda kullanmam gerekiyormuş eyvalah yinede
boşver artık o gibi 1 ay önce bende 1 gündür uğraşıyom çözümü yok raporlayarak konu kilitlenebilirsin oyunda güç modu gibi grafik düşürüp oynayabilirsin

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
boşver artık o gibi 1 ay önce bende 1 gündür uğraşıyom çözümü yok raporlayarak konu kilitlenebilirsin oyunda güç modu gibi grafik düşürüp oynayabilirsin
Dünyanın parasını verdim saçma yani illa sarjda oynıcam böyle bir saçmalık yok ya

omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
Dünyanın parasını verdim saçma yani illa sarjda oynıcam böyle bir saçmalık yok ya
Yeni laptop alırken sanırım ilk kez duydun bu sorunu her laptop için geçerli. Gaming pcde 500 600 gibi fazla watt bir güç kaynağı var. o yetiyorsa yüksek performans ile rahatlıkla oynuyor

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eskiden laptop kullanan birisi olarak söylüyor çok araştırmıştım herhangi bir çözümü yok. Pil, adaptör kadar güç sağlayamaz. Şarjdan çıkarıldığı gibi değerler düşer olması gerekende budur mecbur böyle oynayacaksın.

Bak bir varım bir yokum
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Yeni laptop alırken sanırım ilk kez duydun bu sorunu her laptop için geçerli. Gaming pcde 500 600 gibi fazla watt bir güç kaynağı var. o yetiyorsa yüksek performans ile rahatlıkla oynuyor
MSİların coğunda varmıs ya benim ekran kartı yüksek Rx2080 ondan dolayı çok güç harcıyor diyor yeterli gücü sadece prizdeyken alabiliyormus

Eskiden laptop kullanan birisi olarak söylüyor çok araştırmıştım herhangi bir çözümü yok. Pil, adaptör kadar güç sağlayamaz. Şarjdan çıkarıldığı gibi değerler düşer olması gerekende budur mecbur böyle oynayacaksın.
Evet malesef öyle kullanıyorum artık teşekkürler yinede

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
MSİların coğunda varmıs ya benim ekran kartı yüksek Rx2080 ondan dolayı çok güç harcıyor diyor yeterli gücü sadece prizdeyken alabiliyormus

Evet malesef öyle kullanıyorum artık teşekkürler yinede
Rica ederim, iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Knk güç seçeneklerini değiştir denetim masasından nihai ye al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...