Masaüstü sağ tık Nvidia denetim masası Tercih edilen grafik işlemci Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi olarak ayarla
Masaüstü sağ tık Nvidia denetim masası Tercih edilen grafik işlemci Yüksek performanslı Nvidia işlemcisi olarak ayarla
Hocam yeni aldim nereden bilebilirim bana bunu alırken sarjda mi oyna dedi ben taşınsın diye aldim mantıklı düşün telefonunu sen sürekli sarjda mi kullanıyorsunYahu kardeşim, gram mı bilgisayar bilgin yok, son model oyuncu bilgisayarları/bilgisayarlarda oyun oynarken bile tek değil, normal film izlerken bile pildeyken kullanılmamalı, haftada bir pilden çıkarıp ve gece uyumadan önce işin bitince pc fişini çekmelisin, haftada bir %20 şarja düşür, dahha sonra tekrar bir hafta zaman geçir onun harici zaten %100 de iken kendilerini koruyabilen donanıma sahipler, eğer gram bilgin fazla yoksa önce bir araştırmayı denemelisin, zaten nerde görülmüş oyun oynanırken şarjdan çıkarmak, iyi forumlar.
hepsi yorumlar söz konusu yok. dediğimi gibi yorumum bakmadın oyunu oynamak için fazla watt ihtiyaç var. o yüzden şarjdan çıkartınca fps düşer. o sorunu kalkmak istiyorsan 3 parti program kullanılarak kaldırabilirsin batarya çabuk biter şarj olmadan hiç oynamazsınTamamdır eyvallah
Anladim mecbur sarjda oynamak lazim yolda oynanmaz 60 fps düşüyor valoda loldr vahepsi yorumlar söz konusu yok. oyunu oynamak için fazla watt ihtiyaç var. o yüzden şarjdan çıkartınca fps düşer. o sorunu kalkmak istiyorsan 3 parti program kullanılarak kaldırabilirsin batarya çabuk biter şarj olmadan hiç zaman yapmazsın
Merhaba, o zaman öğrettiğim iyi oldu dostum, buralara fazla danışma gelen geçen göz atıp saçma sapan şeyler önerebiliyor, iyi forumlarHocam yeni aldim nereden bilebilirim bana bunu alırken sarjda mi oyna dedi ben taşınsın diye aldim mantıklı düşün telefonunu sen sürekli sarjda mi kullanıyorsun
Hocam ilkte servisi aradim msin orada bir kiz acti birsey bilmiyor bana bozuktur yolla vs dedi ondan sordum baktim bazı yerlerde olmaz diyor bazıları şarjda yuzde yuz performans alırsın diyor kararsız kaldimMerhaba, o zaman öğrettiğim iyi oldu dostum, buralara fazla danışma gelen geçen göz atıp saçma sapan şeyler önerebiliyor, iyi forumlar
Arkadaşa söylüyoruz ama görmemizlikten gelip diğerlerine cevap veriyor çünkü mesaj kasıcak yaYahu kardeşim, gram mı bilgisayar bilgin yok, son model oyuncu bilgisayarları/bilgisayarlarda oyun oynarken bile tek değil, normal film izlerken bile pildeyken kullanılmamalı, haftada bir pilden çıkarıp ve gece uyumadan önce işin bitince pc fişini çekmelisin, haftada bir %20 şarja düşür, dahha sonra tekrar bir hafta zaman geçir onun harici zaten %100 de iken kendilerini koruyabilen donanıma sahipler, eğer gram bilgin fazla yoksa önce bir araştırmayı denemelisin, zaten nerde görülmüş oyun oynanırken şarjdan çıkarmak, iyi forumlar.
Aynen yüzde yüz performansını pilde alıyormuş ekran kartları yüksek güç istedigi icinhepsi yorumlar söz konusu yok. dediğimi gibi yorumum bakmadın oyunu oynamak için fazla watt ihtiyaç var. o yüzden şarjdan çıkartınca fps düşer. o sorunu kalkmak istiyorsan 3 parti program kullanılarak kaldırabilirsin batarya çabuk biter şarj olmadan hiç oynamazsın
Yahu kardeşim, gram mı bilgisayar bilgin yok, son model oyuncu bilgisayarları/bilgisayarlarda oyun oynarken bile tek değil, normal film izlerken bile pildeyken kullanılmamalı, haftada bir pilden çıkarıp ve gece uyumadan önce işin bitince pc fişini çekmelisin, haftada bir %20 şarja düşür, dahha sonra tekrar bir hafta zaman geçir onun harici zaten %100 de iken kendilerini koruyabilen donanıma sahipler, eğer gram bilgin fazla yoksa önce bir araştırmayı denemelisin, zaten nerde görülmüş oyun oynanırken şarjdan çıkarmak, iyi forumlar.
Dostum telefondaki giriyorum mesaj kasmak gibi bir derdim yok olsa 2018den beri kasardim zatenArkadaşa söylüyoruz ama görmemizlikten gelip diğerlerine cevap veriyor çünkü mesaj kasıcak ya
Aynen ekran karti yuksek guc istiormus ondan sınırlıyormus kendini pc birde batery boostet yapmak gerekiyormus birax daha uzun ömürlü olsun diyebende öyle oldu. GeForce experience'de battery booster devre bırak 60 fps sabitler ama batarya bağlı fps sınırlı kaldırmaz çünkü oyunu oynarken fazla watt yiyor
Windowsun arama yerine güç ve uyku ayarları yaz çıkan ayarlar penceresinde sağ taraftaki ek güç ayarlarına tıkla ve 3 tane seçenek olucak dengeli - güç tasarufu ve diğeri gizli olucak altaki ek planları göstere tıklayıp yüksek performansa tıklıcaksınAnlamadim hocam nasil yapabilirim detaylı yazabilir misin
Yok hocam denedim sarjda kullanmam gerekiyormuş eyvalah yinedeWindowsun arama yerine güç ve uyku ayarları yaz çıkan ayarlar penceresinde sağ taraftaki ek güç ayarlarına tıkla ve 3 tane seçenek olucak dengeli - güç tasarufu ve diğeri gizli olucak altaki ek planları göstere tıklayıp yüksek performansa tıklıcaksın
boşver artık o gibi 1 ay önce bende 1 gündür uğraşıyom çözümü yok raporlayarak konu kilitlenebilirsin oyunda güç modu gibi grafik düşürüp oynayabilirsinYok hocam denedim sarjda kullanmam gerekiyormuş eyvalah yinede
Dünyanın parasını verdim saçma yani illa sarjda oynıcam böyle bir saçmalık yok yaboşver artık o gibi 1 ay önce bende 1 gündür uğraşıyom çözümü yok raporlayarak konu kilitlenebilirsin oyunda güç modu gibi grafik düşürüp oynayabilirsin
Yeni laptop alırken sanırım ilk kez duydun bu sorunu her laptop için geçerli. Gaming pcde 500 600 gibi fazla watt bir güç kaynağı var. o yetiyorsa yüksek performans ile rahatlıkla oynuyorDünyanın parasını verdim saçma yani illa sarjda oynıcam böyle bir saçmalık yok ya
MSİların coğunda varmıs ya benim ekran kartı yüksek Rx2080 ondan dolayı çok güç harcıyor diyor yeterli gücü sadece prizdeyken alabiliyormusYeni laptop alırken sanırım ilk kez duydun bu sorunu her laptop için geçerli. Gaming pcde 500 600 gibi fazla watt bir güç kaynağı var. o yetiyorsa yüksek performans ile rahatlıkla oynuyor
Evet malesef öyle kullanıyorum artık teşekkürler yinedeEskiden laptop kullanan birisi olarak söylüyor çok araştırmıştım herhangi bir çözümü yok. Pil, adaptör kadar güç sağlayamaz. Şarjdan çıkarıldığı gibi değerler düşer olması gerekende budur mecbur böyle oynayacaksın.
Rica ederim, iyi forumlar.MSİların coğunda varmıs ya benim ekran kartı yüksek Rx2080 ondan dolayı çok güç harcıyor diyor yeterli gücü sadece prizdeyken alabiliyormus
Post automatically merged:
Evet malesef öyle kullanıyorum artık teşekkürler yinede
Eyvallah teşekkürlerRica ederim, iyi forumlar.