LazySharp Evade ayarları hakkında

Status
Not open for further replies.
Uzman Üye
Reaction
22
Awards
7
8 YEARS OF SERVICE
Arkadaşlar ben evade ayarlarından bazı skilleri engellemesin istiyorum mesela ezreal q morgane e gibi saçma yerlerde kaçmaya çalışıyor ve kill alamıyorum bunu nasıl önleriz acaba

Uzman Üye
Reaction
9
Awards
8
8 YEARS OF SERVICE
Tam anlayamadım yani kullanmasın mı bazı skilleri ben mi atayım diyorsun?

Always in my headspace
Süper Üye
Solutions
16
Reaction
150
Awards
10
9 YEARS OF SERVICE
Shift tuşuna bastığında oradaki ayarlardan bunu yapabiliyorsun fakat skill skill ayarlanıyor mu bilmiyorum. Mesela sadece combo yaparken space tuşuna basılıyken dodge yapma ayarı var ben onu kullanıyorum. Yada humanizm insancıl dodge ayarları var . Script kullanıyormuş gibi dodgelemiyor.

LoL Script's & Python
Seçkin Üye
Solutions
1
Reaction
149
Awards
9
10 YEARS OF SERVICE
Arkadaşlar ben evade ayarlarından bazı skilleri engellemesin istiyorum mesela ezreal q morgane e gibi saçma yerlerde kaçmaya çalışıyor ve kill alamıyorum bunu nasıl önleriz acaba
Hem ayranım dökülmesin... :D kardeşim k tuşuna basarak evadeyi kapat o zaman öyle durumlarda

Uzman Üye
Reaction
9
Awards
8
8 YEARS OF SERVICE
Aga lol sistemi ban tmıyor öu ben lol kullanmadım hiç de kullansam ban yermiyim

Banlı Üye
Solutions
12
Reaction
245
6 YEARS OF SERVICE
Bana Sorarsan ezEvade Hiç Kullanma Direkt Off Yap Çok Belli Ediyor 2 Haftaya Ban Yiyorsan 1 Güne Düşüyor.

Banlı Üye
Solutions
1
Reaction
3
9 YEARS OF SERVICE
yok hocam skiller ayarlanıyor shift tusuna bas orda evadeye gel list enemy skills yazıyor ordan ezreal q sunu kapatabilirsin veya low yaparak çok önemli yerlerde dodgelemez boş yerlerde dodgeler oda belli etmez

Banlı Üye
Solutions
6
Reaction
56
8 YEARS OF SERVICE
Kardeşim sol shifte bastıgında ezevade var ona gelip ordan spell keys falan yazan bi kısım var girip ordan istemediğin skillerin dodgelanmısını önleyebilirsin.

Ultra Üye
Solutions
24
Reaction
95
Awards
11
Social
8 YEARS OF SERVICE
orda bi bölüm olması lazım tek tek şampiyonların neylerini dodgelamasını seçebiliyorsun.

Banlı Üye
Solutions
6
Reaction
56
8 YEARS OF SERVICE
Her türlü ban yiyosun dostum sorun evade değil. He belki 3 5 gün geciktirir ban yemeni

Anı yasar nadiren denklansore basar
Onaylı Üye
Reaction
1
Awards
7
7 YEARS OF SERVICE
hocam evadeye dikkat et

Status
Not open for further replies.