aynen bende de kaç tane denediysem de olmuyor şuan sadece çalışan paralı scriptler kaldı :/Halen crash atıyor..
güncelleneceğini sanmıyorum :Ç3 günde ban yedirtiyor ama cidden güncellemeyi beklemek daha mantıklı bence eğlencesini zevkini istiyorsanız
sana gelecek olursak hotfixi ve sonrasında client vs. ayarları direkt videoda gördüğün gibi yap ardından forumdaki lazysharp konusuna git ve oradaki gereken yazılımları (c++ , netframework vb.) indirip bilgisayarını yeniden başlat sonrasında oyuna gir script açmadan ve ayarlardan görüntü kısmına gelerek Pencereli , eğer tam ekranda oynayacak isen penceresiz seçili olduğundan emin ol client ayarlarını da videoda gösterdiğim şekilde yap , mimari farklılığı yok diye düşünüyorum çünkü hem 1903 hem 20H2 mimarili sürümde denedim bir problem çıkmadı kütüphaneler eksik olabilir tüm driver ve yazılımsal kütüphanelerinizi güncelleyin dx9-10-12 yüklü olsun bu kadar sanırım verebileceğim önerilerHalen crash atıyor..
sen de yukarıdaki çözümü deneKnk ben forumda 2 tane hotfix kullandım ikiside çalışmadı şimdi bunu deniycem olmayan var mı windows 1909 benimki oluyo mu bu sürümde?
Post automatically merged:
aynen bende de kaç tane denediysem de olmuyor şuan sadece çalışan paralı scriptler kaldı :/
Çalışmaz oyun'dan atılırsın çöker durur oyundediğin 2 dosyayı atmazsak direk hileyi normal yaparsak ne olur çalışırmı veya ban riski mi olur?
çoğu youtuber falan sc kullanırken o kısmı göstermiyo. ama paralı sc de kullanmamıza gerek varmı ? ve bi kaç yoruma baktım hotfix ban riskini artırıyormuş hotfixli max kaç günde ban yerim ?sana gelecek olursak hotfixi ve sonrasında client vs. ayarları direkt videoda gördüğün gibi yap ardından forumdaki lazysharp konusuna git ve oradaki gereken yazılımları (c++ , netframework vb.) indirip bilgisayarını yeniden başlat sonrasında oyuna gir script açmadan ve ayarlardan görüntü kısmına gelerek Pencereli , eğer tam ekranda oynayacak isen penceresiz seçili olduğundan emin ol client ayarlarını da videoda gösterdiğim şekilde yap , mimari farklılığı yok diye düşünüyorum çünkü hem 1903 hem 20H2 mimarili sürümde denedim bir problem çıkmadı kütüphaneler eksik olabilir tüm driver ve yazılımsal kütüphanelerinizi güncelleyin dx9-10-12 yüklü olsun bu kadar sanırım verebileceğim öneriler
sen de yukarıdaki çözümü dene
Post automatically merged:
Çalışmaz oyun'dan atılırsın çöker durur oyun
ben en açık ve dürüst haliyle kesme işlemi dahi yapmadan çektiğim gibi yükledim açık ve saf olsun diye video , ek olarak hotfix orjinal hilede yok lakin hilenin yapımcısı türkiye sunucusunda çalışmasın herkes crackli kullanıyor satın alıyor diyerekten kapattı biz de oyun'u west veya başka bir servermiş gibi göstermek amacıyla bu hotfix işlemini yapıyoruz , ban yeme konusuna gelecek olursak oyunun dosyalarında düzenleme yaptığın anda hile kullanmasan dahi ban riskin oluşuyor bu risk o risk yani extra bir getirisi veya götürüsü yok scriptten raporlanırsanız zaten takipte olduğunuz için sistem sizi üst sıralara taşıyıp daha erken ban atıyor dolayısıyla size 1 saat 2 saat ya da 1 gün 2 gün 1 hafta gibsinden tarih ve zaman bazlı bilgi veremem sizin oynayışınıza diğer oyuncuları ne kadar kıllandırıp rapor yediğinize bağlı olarak ilerliyor eninde sonunda ban yedirecektir bunu zaten belirtiyor forumda ama ne kadar uzun dayanacağı size kalmış özellikle sezon başlangıcı , sezon ortası ve sezon sonu ilk dönemlerinde kullanmanızı önermem genelde ban dalgası oluyor. umarım yardımcı olabilmişimdirçoğu youtuber falan sc kullanırken o kısmı göstermiyo. ama paralı sc de kullanmamıza gerek varmı ? ve bi kaç yoruma baktım hotfix ban riskini artırıyormuş hotfixli max kaç günde ban yerim ?
evetArkadaşlar bunuj yaptıktan sonra hile açılıyor mu