LazySharp Hotfix Yapımı (Videolu rehber)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WoW Dev
Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Halen crash atıyor..

HEÇKIR
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Knk ben forumda 2 tane hotfix kullandım ikiside çalışmadı şimdi bunu deniycem olmayan var mı windows 1909 benimki oluyo mu bu sürümde?
Post automatically merged:

Halen crash atıyor..
aynen bende de kaç tane denediysem de olmuyor şuan sadece çalışan paralı scriptler kaldı :/

3 günde ban yedirtiyor ama cidden güncellemeyi beklemek daha mantıklı bence eğlencesini zevkini istiyorsanız
güncelleneceğini sanmıyorum :Ç

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dediğin 2 dosyayı atmazsak direk hileyi normal yaparsak ne olur çalışırmı veya ban riski mi olur?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Halen crash atıyor..
sana gelecek olursak hotfixi ve sonrasında client vs. ayarları direkt videoda gördüğün gibi yap ardından forumdaki lazysharp konusuna git ve oradaki gereken yazılımları (c++ , netframework vb.) indirip bilgisayarını yeniden başlat sonrasında oyuna gir script açmadan ve ayarlardan görüntü kısmına gelerek Pencereli , eğer tam ekranda oynayacak isen penceresiz seçili olduğundan emin ol client ayarlarını da videoda gösterdiğim şekilde yap , mimari farklılığı yok diye düşünüyorum çünkü hem 1903 hem 20H2 mimarili sürümde denedim bir problem çıkmadı kütüphaneler eksik olabilir tüm driver ve yazılımsal kütüphanelerinizi güncelleyin dx9-10-12 yüklü olsun bu kadar sanırım verebileceğim öneriler

Knk ben forumda 2 tane hotfix kullandım ikiside çalışmadı şimdi bunu deniycem olmayan var mı windows 1909 benimki oluyo mu bu sürümde?

aynen bende de kaç tane denediysem de olmuyor şuan sadece çalışan paralı scriptler kaldı :/
sen de yukarıdaki çözümü dene

dediğin 2 dosyayı atmazsak direk hileyi normal yaparsak ne olur çalışırmı veya ban riski mi olur?
Çalışmaz oyun'dan atılırsın çöker durur oyun

WARZONE
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
hızlı ban olayı kötü olmuş sadece eline sağlık

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sana gelecek olursak hotfixi ve sonrasında client vs. ayarları direkt videoda gördüğün gibi yap ardından forumdaki lazysharp konusuna git ve oradaki gereken yazılımları (c++ , netframework vb.) indirip bilgisayarını yeniden başlat sonrasında oyuna gir script açmadan ve ayarlardan görüntü kısmına gelerek Pencereli , eğer tam ekranda oynayacak isen penceresiz seçili olduğundan emin ol client ayarlarını da videoda gösterdiğim şekilde yap , mimari farklılığı yok diye düşünüyorum çünkü hem 1903 hem 20H2 mimarili sürümde denedim bir problem çıkmadı kütüphaneler eksik olabilir tüm driver ve yazılımsal kütüphanelerinizi güncelleyin dx9-10-12 yüklü olsun bu kadar sanırım verebileceğim öneriler

sen de yukarıdaki çözümü dene

Çalışmaz oyun'dan atılırsın çöker durur oyun
çoğu youtuber falan sc kullanırken o kısmı göstermiyo. ama paralı sc de kullanmamıza gerek varmı ? ve bi kaç yoruma baktım hotfix ban riskini artırıyormuş hotfixli max kaç günde ban yerim ?

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
çoğu youtuber falan sc kullanırken o kısmı göstermiyo. ama paralı sc de kullanmamıza gerek varmı ? ve bi kaç yoruma baktım hotfix ban riskini artırıyormuş hotfixli max kaç günde ban yerim ?
ben en açık ve dürüst haliyle kesme işlemi dahi yapmadan çektiğim gibi yükledim açık ve saf olsun diye video , ek olarak hotfix orjinal hilede yok lakin hilenin yapımcısı türkiye sunucusunda çalışmasın herkes crackli kullanıyor satın alıyor diyerekten kapattı biz de oyun'u west veya başka bir servermiş gibi göstermek amacıyla bu hotfix işlemini yapıyoruz , ban yeme konusuna gelecek olursak oyunun dosyalarında düzenleme yaptığın anda hile kullanmasan dahi ban riskin oluşuyor bu risk o risk yani extra bir getirisi veya götürüsü yok scriptten raporlanırsanız zaten takipte olduğunuz için sistem sizi üst sıralara taşıyıp daha erken ban atıyor dolayısıyla size 1 saat 2 saat ya da 1 gün 2 gün 1 hafta gibsinden tarih ve zaman bazlı bilgi veremem sizin oynayışınıza diğer oyuncuları ne kadar kıllandırıp rapor yediğinize bağlı olarak ilerliyor eninde sonunda ban yedirecektir bunu zaten belirtiyor forumda ama ne kadar uzun dayanacağı size kalmış özellikle sezon başlangıcı , sezon ortası ve sezon sonu ilk dönemlerinde kullanmanızı önermem genelde ban dalgası oluyor. umarım yardımcı olabilmişimdir

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Pek anlamadım biri açıklayabilir mi?

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
reis bende işe yaramadı sanırım oyun siyah ekran oluyor sonra program yanıt vermiyor kapanıyor dediğin her şeyi harfi harfine yaptım.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar bunuj yaptıktan sonra hile açılıyor mu

THE LORD OF CHAOS
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kaç defa denedim yapamadım aynı şeyleri yapıyodum oysa ki şimdi oldu :D sağolasın

Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Ciddi manada böyle bir şey yapman baya iyi olmuş , dc adresinde herkes kafayı yemişti :)

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
geçenki hotfixte çalışmamıştı denedim bunda oldu eyw

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum oyunda calısıyor hıc sıkıntı yok ama hıle menusunu acmak ıcın shıft e bastıgım an crashlıyor onun cozumu nedır acaba dedıgın ayarları yaptım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...