LazySharp yapılışı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
her türlü uyumluluğu denedim hatta temiz format attım hala getlasterror ve bogaripper hatası alıyorum
yanlış hatırlamıyorsam win 7 kullanıyrdun değilmi ben biraz araştırma yapmmıştım konu ile ilgli uyummluluk modunuda ondan soylemşitim tam emın olmamak ile birlikte script win 7 yi desteklemyıor olabılır

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
yanlış hatırlamıyorsam win 7 kullanıyrdun değilmi ben biraz araştırma yapmmıştım konu ile ilgli uyummluluk modunuda ondan soylemşitim tam emın olmamak ile birlikte script win 7 yi desteklemyıor olabılır
teşekkür ederim yardımın için windows 10 yüklüyorum şimdi son çare artık çalışır herhalde insafsız

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Pubg lıte hılesı ıcın netframework 4.8 gereklimi ? win10 proda o inmiyor uyumlu degıl o yuzden soruyorum konuyla alakalı değil kusura bakmayın ama cevaplayan olmadı

Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
Pubg lıte hılesı ıcın netframework 4.8 gereklimi ? win10 proda o inmiyor uyumlu degıl o yuzden soruyorum konuyla alakalı değil kusura bakmayın ama cevaplayan olmadı
bende netframework 4.8 var hiç indirmedim ben win10 home single kullanıyorum pubg lıte normal pubg sıkıntı olmuyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
çok teşekkür ederim, bu lazysharp ile ilgili bir sorunu olan birçok insana yardımcı olacak

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Çok sağol üstad yararlı konu çoğu arkadaşa yardımcı olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bilgi arkadaşı için çok teşekkür ederim, kullanmakta zorlanıyordum ama şimdi hepsi çözüldü

Beğen♥Like♥At
Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
dostum bende anlıyamadm hatanın nedenini üzgünüm

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
herşeyi tek tek yaptım fakat yükleme ekranına girerken oyundan atıyor bi yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...