her türlü uyumluluğu denedim hatta temiz format attım hala getlasterror ve bogaripper hatası alıyorumXFProject dosyasını uyumluluk modunda çalıştrımayı dene win 7 de
her türlü uyumluluğu denedim hatta temiz format attım hala getlasterror ve bogaripper hatası alıyorumXFProject dosyasını uyumluluk modunda çalıştrımayı dene win 7 de
yanlış hatırlamıyorsam win 7 kullanıyrdun değilmi ben biraz araştırma yapmmıştım konu ile ilgli uyummluluk modunuda ondan soylemşitim tam emın olmamak ile birlikte script win 7 yi desteklemyıor olabılırher türlü uyumluluğu denedim hatta temiz format attım hala getlasterror ve bogaripper hatası alıyorum
rica ederim yararlı olduysa ne mutlu banaTeşekkür ederim güzel rehber.
teşekkür ederim yardımın için windows 10 yüklüyorum şimdi son çare artık çalışır herhalde insafsızyanlış hatırlamıyorsam win 7 kullanıyrdun değilmi ben biraz araştırma yapmmıştım konu ile ilgli uyummluluk modunuda ondan soylemşitim tam emın olmamak ile birlikte script win 7 yi desteklemyıor olabılır
bende netframework 4.8 var hiç indirmedim ben win10 home single kullanıyorum pubg lıte normal pubg sıkıntı olmuyorPubg lıte hılesı ıcın netframework 4.8 gereklimi ? win10 proda o inmiyor uyumlu degıl o yuzden soruyorum konuyla alakalı değil kusura bakmayın ama cevaplayan olmadı
teşekkür ederim tek derdim oydu acaba hile açılacakmı diyebende netframework 4.8 var hiç indirmedim ben win10 home single kullanıyorum pubg lıte normal pubg sıkıntı olmuyor