eyw kanki yapıyorum şimdikral ben on uda hallettim biostan güvenli önyükelem secure boot var onu kapadım. Hata yok ama spoofer sormuy ohala
eyw kanki yapıyorum şimdikral ben on uda hallettim biostan güvenli önyükelem secure boot var onu kapadım. Hata yok ama spoofer sormuy ohala
sürekli lazyvalo yüklüyor ,kral ben on uda hallettim biostan güvenli önyükelem secure boot var onu kapadım. Hata yok ama spoofer sormuy ohala
bu sesferde oyun atıyor ilginç şekilde kapanıyoreyw kanki yapıyorum şimdi
ozaman çalıştıysa şuandada çalışma ihtimali var bi denebu hileyi 1909'da satın almıştım ve oynamıştım şimdi neden özellikle 1809 anlamadım ?
artık 1809 yaptımozaman çalıştıysa şuandada çalışma ihtimali var bi dene
kral son kez rahatsız edicem de ben normalde hwid ban yedim 3 haziranda açılacak attığın spooferi 1 kez aktif edip girsem hile kullanmasam hile fix yediğinde benim spoofer de gider mi?Key istediği zaman şuan elimde mevcut değil diyeceksiniz ve kurulumu yapıcaksınız. Keyiniz olmasa bile kurabilirsiniz, daha sonra windows'u full yapabilirsiniz. Dediğim gibi technopat sitesinde sürüsüce makale, sürüsüce video mevcut. Sadece technopat değil, sorularınız için kullanabileceğiniz bir arama motoru var. Karşınıza baya sonuç çıkacağını düşünüyorum. Zaten kafanızdaki sorunlara sorun bile denmez, çözümleri çok basit. Merak etmeyin, herkes hayatında ilk formatını atarken korkar. İyi forumlar.
ne yapmam gerekiyor sadece spoofer kullanmak içinspoofer hile içinde mevcut banını kaldırır.
kral son kez rahatsız edicem de ben normalde hwid ban yedim 3 haziranda açılacak attığın spooferi 1 kez aktif edip girsem hile kullanmasam hile fix yediğinde benim spoofer de gider mi?
abi 1809 u yüklersem format atmaz dimi bide nasıl yapılıyorhileyle girdiğin hesaba tekrar giriş yapma banın açıldığında format at sıkıntı cıkmaz.
spofferi her seferinde açmalısın. hileyi yükle hayır de her seferinde yapmalısın yoksa tekrar hwid yersin