esp tamamen kapalı aim ayarlarıda en yavaşında yani en legitinde ona rağmen yiyorum ve artık güncellenmesini bekliyorum 6 hesap ban yedi 2 oyunda yedin banları o yüzden sordum ban yemeyen varmı diye görüyorumki yemeyen yok.Windows 10 puroyu saçsak olurmu format atma yerinde
Post automatically merged:
Windows 10 pro atabilirmiyiz format atarken saçma yeri geldi windows 10 pro windows home fln
windows 10 pro olurmu yaptım ama aynılarını format atarken windows 10 home windows 10 pro windows 10 home single league vardı ben proyu seçtim
fullemissindir ayarları
kanka hangi programla indiriyorsun ?
Home mi kuralımBanınız kalktı mı ?
Güncellenmesini boşa bekliyorsunuz. Cracked bir hile bu, daha güncelleme vb gelmeyecek. Spoofer ile kullanıyorsunuz zaten, aç yeni hesap ragele çık. Ayriyetten ban yemeden kullanan çoğu kişi var. Şans ve oynanış tarzıyla alakalı anlayacağın. İyi forumlar.esp tamamen kapalı aim ayarlarıda en yavaşında yani en legitinde ona rağmen yiyorum ve artık güncellenmesini bekliyorum 6 hesap ban yedi 2 oyunda yedin banları o yüzden sordum ban yemeyen varmı diye görüyorumki yemeyen yok.
Hocam home mi kuralım yoksa pro home sl vs mi çalışıyor?Güncellenmesini boşa bekliyorsunuz. Cracked bir hile bu, daha güncelleme vb gelmeyecek. Spoofer ile kullanıyorsunuz zaten, aç yeni hesap ragele çık. Ayriyetten ban yemeden kullanan çoğu kişi var. Şans ve oynanış tarzıyla alakalı anlayacağın. İyi forumlar.
Farketmiyor, konuyu kuran arkadaş ne kurduysa ondan kur.Hocam home mi kuralım yoksa pro home sl vs mi çalışıyor?
usta baAman aman hocam yangın tüpü yanınızda olsun dikkatli olun.![]()
İso dosyasını indirip usb belleğiniz ile format atıcaksınız. Format atmayı bilmiyorsanız technopat sitesinde sürüsüce anlatım videosu var araştırabilirsiniz.
sayın admin bey 1909 kullanıyorum bana dc de 1809 önermiştiniz keşke onu kursaydım. internetimde yavaş 3 4 gb iso indirecek halim yok 1909 çalıştırma ihtimali yok herhalde dimi hile 1 haftaya fixlense 1 hafta kullanmak icin format atacakmıyım bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim çok arada kaldım ztn her hafta başka hile calıssın diye bi o bi bu sürüme geciyorum nette yavaşKonuda hem türkçe hem ingilizce açıklama var. CRACKED kelimesi size ne anlatıyor bilmiyorum hocam. Fix yiyince güncellenmeyecek, hilenin yapımcısı zaten davalık oldu kapattı gitti scamledi milleti. Hileyi biz yapmıyoruz ki update atalım.
internet download manager kullanıyorum kankakanka hangi programla indiriyorsun ?