League Of Legend Yardım Edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar böyle bi hata alıyorum hata deil ama bilmiyorum ne oldugunu hesabı yeni aldım ilkez dereceli girecem ve böyle bi yazı cıkıyor giremiyorum napacagım
Adsız1.png

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Kötü bişe değil bendede cıktı bugun dereceli oyundan cıkmısıtm oyle gelmişti bilemem ama

Üye
7 HİZMET YILI
Bu bir hata değil. O "otomatik doldurma" olayı şu: maç bulma süresini kısaltmak için sana bazen rastgele rol verir. Sana rastgele rol verdiğinde bir sonraki maç sana tekrar rastgele rol vermez ve bunu Otomatik doldurmadan korunuyor yazısı ile sana belirtir. Yani bu bir hata değildir rahatça oynayabilirsin

Ha bir de. Gördüğüm kadarıyla rol seçmemişsin. Rol seçmeden maç bulma sırasına giremezsin.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu bir hata değil. O "otomatik doldurma" olayı şu: maç bulma süresini kısaltmak için sana bazen rastgele rol verir. Sana rastgele rol verdiğinde bir sonraki maç sana tekrar rastgele rol vermez ve bunu Otomatik doldurmadan korunuyor yazısı ile sana belirtir. Yani bu bir hata değildir rahatça oynayabilirsin
giremiyorum iste oyuna

Kardeşim Rol Seçmen Lazım
nası seçiçem

Kardeşim Rol Seçmen Lazım
ikincil ve birincil var onlar ne oluyor ?

Seçkin Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Dostum oyunu bilmeden ( daha koridor seçmeyi bilmiyorsun ) hesap satın alıyorsunuz hiçbir şey bilmeden ranked gidiyorsunuz. İlk önce oyunu öğrenin sonra ranked atın. Sonra LoL TR Neden gelişemiyor... :gelisirabi: bekle gelişir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum oyunu bilmeden ( daha koridor seçmeyi bilmiyorsun ) hesap satın alıyorsunuz hiçbir şey bilmeden ranked gidiyorsunuz. İlk önce oyunu öğrenin sonra ranked atın. Sonra LoL TR Neden gelişemiyor... :gelisirabi: bekle gelişir.
hayır arkadaş oyunu gayet iyi biliyorm asl çalınan hesabm 70lv kendim kastım ama bugune kadar hiç dereceli girmedm için sordum bu soruyu

Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim rol seç olmassa destek seçip başka rol seçip yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...