Onaylı Üye
In my opinion, I quite like kog
Merhaba dostlar. Scriptin çalıştığı en güzel rol olan ADC için kendi kullandığım ve bilmeyen arkadaşların işine yarayabilecek ayarlarımı atacağım. Şimdilik Ashe ile başlayıp daha sonra eklemelerde bulunacağım. İyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 49348
İlk kısımdaki ayarlarım böyle Farm Q yu kapatma sebebim fazla mana harcaması fakat biraz kastıktan sonra açıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 49349
Bu kısım böyle fakat beğenmezseniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 49350
Savaşın ortasında konum alırsanız bu ayarı açabilirsiniz fakat suikastçi olup anlık hasar veren herolara karşı kapalı tutun bence. Kite sıkıntısı çekebilirsiniz savaş ortasında.
Ekli dosyayı görüntüle 49352
Bazen hatalı ultiler atabiliyor açıp açmamak size kalmış. BaseUlt ayarını kapattım gereksiz ulti atar.
#edit: İkinci hero olarak Lucian Script ayarlarını sizlerle paylaşıyorum. Yakında Vayne ve Kog'Maw gelecek. Oylamayı unutmayın. İyi forumlar.
Ekli dosyayı görüntüle 49358
Combo olarak bu daha çok hoşuma gidiyor. Fakat dikkatli olmanızı tavsiye ederim birden tf nin ortasında kalıp ölebilirsiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 49359
Minhas configurações de Q são assim. Novamente, como em Ashe, eu continuo servos jogando q fora, gastando muita mana, você pode abrir para você.
Ekli dosyayı görüntüle 49360
W, não há muito a ser dito dessa maneira.
Ekli dosyayı görüntüle 49363
Novamente, como mencionei acima, tenha cuidado ao jogar combo ou jogar e estiver pulando diretamente para os caras, cabe a você alterá-lo.
Ekli dosyayı görüntüle 49364
Às vezes não é muito bom ter ultimatos, mas eu mantenho aberto, talvez eu esqueça de jogá-lo.
[/ CITAÇÕES]
parasse script é perfeito