League Of Legends ADC Script Ayarları

Hangi ADC herosunu eklememi istersiniz

• Kullanılan toplam oy
    259
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
En iyisi jungle oyna bence çünkü jungle da çok rahat ejder çalabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
no draven here?btw thank you

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bir çoğumuzun arayıpta bulamadığı kaynak olmuş. çok düşünceli bir hareket eline sağlık dostum

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Teşekkürler ama ben lucianı scriptte pek beğenmedim yani diğerleri kadar etkili değil

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Emeklerın icin sağol script ile kalista veya twitch oynamayanlar pişman olucaktır cünkü bu iki hero ile kite atmak cok kolay ve hızlı attığı icin rakiplerin size skill tutturmaları cok zorlaşıyor öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
lucian is always better to turn the E OFF, you play the E as you like, because the combo make it foward

Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar. Scriptin çalıştığı en güzel rol olan ADC için kendi kullandığım ve bilmeyen arkadaşların işine yarayabilecek ayarlarımı atacağım. Şimdilik Ashe ile başlayıp daha sonra eklemelerde bulunacağım. İyi forumlar.

Ekli dosyayı görüntüle 49348

İlk kısımdaki ayarlarım böyle Farm Q yu kapatma sebebim fazla mana harcaması fakat biraz kastıktan sonra açıyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 49349
Bu kısım böyle fakat beğenmezseniz kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 49350
Savaşın ortasında konum alırsanız bu ayarı açabilirsiniz fakat suikastçi olup anlık hasar veren herolara karşı kapalı tutun bence. Kite sıkıntısı çekebilirsiniz savaş ortasında.

Ekli dosyayı görüntüle 49352
Bazen hatalı ultiler atabiliyor açıp açmamak size kalmış. BaseUlt ayarını kapattım gereksiz ulti atar.

#edit: İkinci hero olarak Lucian Script ayarlarını sizlerle paylaşıyorum. Yakında Vayne ve Kog'Maw gelecek. Oylamayı unutmayın. İyi forumlar.

Ekli dosyayı görüntüle 49358
Combo olarak bu daha çok hoşuma gidiyor. Fakat dikkatli olmanızı tavsiye ederim birden tf nin ortasında kalıp ölebilirsiniz.

Ekli dosyayı görüntüle 49359
Minhas configurações de Q são assim. Novamente, como em Ashe, eu continuo servos jogando q fora, gastando muita mana, você pode abrir para você.

Ekli dosyayı görüntüle 49360
W, não há muito a ser dito dessa maneira.

Ekli dosyayı görüntüle 49363
Novamente, como mencionei acima, tenha cuidado ao jogar combo ou jogar e estiver pulando diretamente para os caras, cabe a você alterá-lo.

Ekli dosyayı görüntüle 49364
Às vezes não é muito bom ter ultimatos, mas eu mantenho aberto, talvez eu esqueça de jogá-lo.
[/ CITAÇÕES]
parasse script é perfeito

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok yararlı konu çok teşekür ederim ashe ile adc de çok zorlanıyordum inşallah zorluk yaşamam

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
can you do it for draven? i would love it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...