- Yasaklandı
Banlı Üye
Merhaba Blitz isimli program bende kasmaya sebep oluyor ve rün ayarladıktan sonra kapatıyorum varmı bunu çözecek birşey kasmasına sebep olan şeyi bulup devre dısı bırakabilecegim?
aga iyi bir programmı ilk defa görüyorum adını?combofix indir bi pc virüs bulaşmış olabilir
kankam blitsz le alaksı yok eğer pc ye farklı yazılım dosyasında bi virüs geldiyle fark etmemişsindir ondan kasıyodur güzel bir virüs programıyla tarat olucaktırMerhaba Blitz isimli program bende kasmaya sebep oluyor ve rün ayarladıktan sonra kapatıyorum varmı bunu çözecek birşey kasmasına sebep olan şeyi bulup devre dısı bırakabilecegim?
önerin?kankam blitsz le alaksı yok eğer pc ye farklı yazılım dosyasında bi virüs geldiyle fark etmemişsindir ondan kasıyodur güzel bir virüs programıyla tarat olucaktır
ben avast kullanıyorum kanka tavsiye ederimönerin?
hayır değil ama ban'da yedirtmiyor oyuna girince otomatik rün ve eşya build sırası ayarlıyor seçtigin karaktere görene işe yarıyor blitz uygulaması riot games'e mi ait ?biri açıklarsa sevinirim
kanka oyunda otomatik rün ayarlıyo oto build veriyo istersen karşındakine göre seçebiliyosun bildi felan yanine işe yarıyor blitz uygulaması riot games'e mi ait ?biri açıklarsa sevinirim