League Of Legends FPS sorunu çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu konuyu FPS ciddi düşen arkadaşlar icin hazırladım.

Öncelikla launcherımıza giriş yapıyoruz. Ardından en sağ taraftaki mekanizmaya benzer logoya tıklıyorsunuz.

Genel kısmından
VCWpPp.png

Bu sekilde ayarlıyoruz. (tasaruf modunu acmanız ve HER ZAMANı işaretlemek önemli.) bu işlem oyuna girdiğinizde LoL clienti kapatcak. maçınız bittiğinde geri açılcaktır. ve ciddi fps artısı olcak

Ardından Oyun kısmına girip Grafiklerden Eski dx9 modunu tercih ediyoruz. (bunu sadece bu dediklerimi yaptınız ve olmadıysa kullanın aksi takdirde fps arttırmaz fps düşürür.)
VCWzun.png

3.yöntem windowsun arkada ram temizlemesi lazım.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burdan indirebilirsiniz (kurulum için youtube windows 10 otomotik ram temizleme yazmanız yeterlidir link koyamıyacağım)

4.Quickcpu Eğer işlemciniz maks turbosu ana ghzsi ile aynı değilse bu programı kurup işlemciyi %100 güçle çalıstırabilirsiniz.
-yanları
İşlemci ömrü daha hızlı tükenir

5. Oyun içi ayarlar
Öncelikle eğitime girin.
VCezqR.png

Burdaki ayarların aynısını yapabilirsiniz.

6-) Arkadaki programları kapatın

7-) Hileden DRAW ayarlarını kapatabilirsiniz.

:cool: görev yöneticisini acıp (oyun içindeyken) LoLe sağ tıklayıp önceliğini yüksek yapınız

Benden bu kadar. umarım ciddi FPS artışlarınız olur.

EDİT1: Söylemeyi unutmusum. Masaüstünü temiz tuttun. ve arka planınız siyah olsun. Sİyah renk bilgisayarı yormaz.
EDİT2:
optimizer programınıda kullanabilirsiniz.(Optimizer ayarları vermiyeceğim cünkü onedrive kullanan veya herhangi bi servisi kullanan olursa onunkini kapatmıyalım diye. gidip kendiniz aktiflestirebilir/açabilirsiniz)

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Sağol kanka işime yaradı az da olsa arttı gene

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Bu konuyu FPS ciddi düşen arkadaşlar icin hazırladım.

Öncelikla launcherımıza giriş yapıyoruz. Ardından en sağ taraftaki mekanizmaya benzer logoya tıklıyorsunuz.

Genel kısmından
VCWpPp.png

Bu sekilde ayarlıyoruz. (tasaruf modunu acmanız ve HER ZAMANı işaretlemek önemli.) bu işlem oyuna girdiğinizde LoL clienti kapatcak. maçınız bittiğinde geri açılcaktır. ve ciddi fps artısı olcak

Ardından Oyun kısmına girip Grafiklerden Eski dx9 modunu tercih ediyoruz. (bunu sadece bu dediklerimi yaptınız ve olmadıysa kullanın aksi takdirde fps arttırmaz fps düşürür.)
VCWzun.png

3.yöntem windowsun arkada ram temizlemesi lazım.
burdan indirebilirsiniz (kurulum için youtube windows 10 otomotik ram temizleme yazmanız yeterlidir link koyamıyacağım)

4.Quickcpu Eğer işlemciniz maks turbosu ana ghzsi ile aynı değilse bu programı kurup işlemciyi %100 güçle çalıstırabilirsiniz.
-yanları
İşlemci ömrü daha hızlı tükenir

5. Oyun içi ayarlar
Öncelikle eğitime girin.
VCezqR.png

Burdaki ayarların aynısını yapabilirsiniz.

6-) Arkadaki programları kapatın

7-) Hileden DRAW ayarlarını kapatabilirsiniz.

:cool: görev yöneticisini acıp (oyun içindeyken) LoLe sağ tıklayıp önceliğini yüksek yapınız

Benden bu kadar. umarım ciddi FPS artışlarınız olur.

EDİT1: Söylemeyi unutmusum. Masaüstünü temiz tuttun. ve arka planınız siyah olsun. Sİyah renk bilgisayarı yormaz.
EDİT2:
optimizer programınıda kullanabilirsiniz.(Optimizer ayarları vermiyeceğim cünkü onedrive kullanan veya herhangi bi servisi kullanan olursa onunkini kapatmıyalım diye. gidip kendiniz aktiflestirebilir/açabilirsiniz)
bazı arkadaşlarımızın işine yarayabilir çok teşşekürler

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aga ekran kartın neye bağlı dikkatlı ol eğer cpu bağlı ise o sıkıntı yapıo olabilir

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Bende Grafikleri kısıyorum fps düşüyor arttırıyom fps artıyor neden oluyor bu ?

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Domination yasuodaki donmayı düzeltir mi bu :D

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
bilgisayar kullanmayı bilmeyen ve ilk lol defa oynayan kişiler için yararlı bir konu olmuş, eline sağlık

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
ya ben yakın zamanda şey sorunu yaşamıştım lol girdim hiç sorun yok bikaç tur valo attım sonra lole geri döndüm. oyun 10 saniyede bir 5-6 saniyelik donmalar yaşıyordu. ms diyemem ama fps te düşüyor gibi göstermiyodu üstteki gösterge. sadece oyun birkaç saniye beni dinlemiyor falan. arkaplanda çalışan her şeyi kapadım olmadı, bilgisayara kapa aç yaptım düzelmedi. ama 2 gün sonra girdiğimde hiçbir sorun yoktu. bunun sebebi nedir?

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yaramasa neden paylasiyim kanka
Post automatically merged:

ya ben yakın zamanda şey sorunu yaşamıştım lol girdim hiç sorun yok bikaç tur valo attım sonra lole geri döndüm. oyun 10 saniyede bir 5-6 saniyelik donmalar yaşıyordu. ms diyemem ama fps te düşüyor gibi göstermiyodu üstteki gösterge. sadece oyun birkaç saniye beni dinlemiyor falan. arkaplanda çalışan her şeyi kapadım olmadı, bilgisayara kapa aç yaptım düzelmedi. ama 2 gün sonra girdiğimde hiçbir sorun yoktu. bunun sebebi nedir?
ram tıkanmıs olabilir. veya hard diskde yüksek ms olmus olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sağol kanka işime yaradı az da olsa arttı gene

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
eline sağlık gerçekten bilgilendirici olmuş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...