League Of Legends kostüm için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostlar 2019 da riot modskinlol ün ban yedireceğini söyledi ama bazıları hala ben 1 yıldır kullanıyorum ve ban yemedim diyor cidden böle bi durum varmı yani kullanırsam ban yememe olasılıgım varmı sizce ?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Selamlar , dostum hatırlarsan eğer Riot Games artık bu programların yasak olduğunu üçüncü parti yazılım olduğundan dolayı hile olarak algılandığını belirtmişti ve herkese bu programlarda pclerinden kaldırmalarını söylemişti. Senin dediğin program da LOLSkin'in birebir aynısı diyebiliriz ve bu yüzden bu programın yasaklandığını biliyoruz ve üçüncü parti yazılım olarak algılanıyor bu yüzden dolayı ban yeme riskin var dikkat etmeni öneririm.

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
riot yasaklamıstı ama banlanırmısın bilemem dostum bence riske etme hiç

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ban sebebi değil bunu riot bile söylüyor
Dostum bu programlar üçüncü parti yazılım uygulaması olarak algılandığından dolayı illegal bir program olarak algılanıyor ve ban sebebi Riot bu konuda oldukça bilgilendirme yapmıştı emin olmanı isterim :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dostum bu programlar üçüncü parti yazılım uygulaması olarak algılandığından dolayı illegal bir program olarak algılanıyor ve ban sebebi Riot bu konuda oldukça bilgilendirme yapmıştı emin olmanı isterim :)
Biz kullandık bunu 1 yıl kadar çokta eski değil yani Riot un bir açıklamasında da okudum bu programları kullanabilirsin kostüm sadece sizde gözüktüğünden dolayı sıkıntı teşkil etmez dediler ama şuanki güncel şeyi bilmiyorum bunu diye şimdi ban atıyoruz artık third party yazılım bunlar demeleri saçma olur

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
tamamdır teşekkürler hepinize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...