ömen tönrım göğe mi indin , ha yok normal insanmışsın oynamadan dahi geleceği falan görebilmen çok iyi özellikmiş ya kanka veya bol keseden sallaman iki şekilde de normal değil yapma böyle şakalar zira bin kişiden 9'bini plat ve dia görürken senin oynamadan dahi 1 ayda banlanıyorsun demen nerden baksan kral hareketBen LOL oynamıyorum ama en geç 1 ay içinde ban atıyor Mastera kadar çıkacaklarını sanmıyorum.
Boş yapma kardeşim adminler hileyi paylaştıkları konuda en üstte yazmışlar Ban Status 1 Hafta / 1 Ay diyeömen tönrım göğe mi indin , ha yok normal insanmışsın oynamadan dahi geleceği falan görebilmen çok iyi özellikmiş ya kanka veya bol keseden sallaman iki şekilde de normal değil yapma böyle şakalar zira bin kişiden 9'bini plat ve dia görürken senin oynamadan dahi 1 ayda banlanıyorsun demen nerden baksan kral hareket
bu iş birazda şansa bakıyor sanırsam benim 1 ayı geçti hatta 2 aya girdim hala yemedimBoş yapma kardeşim adminler hileyi paylaştıkları konuda en üstte yazmışlar Ban Status 1 Hafta / 1 Ay diye
Script ile altın elosuna çıkarsan bile şanslısıdır. Çünkü bazen yenilmekte olduğun bir maç da bir an da tek başına aşırı taşıyıcı konumuna gelip belli ediyorsun. Yada sistem bir şekilde seni algılayıp banlıyor. Yani uzun vade de kasacaksan scriptten uzak durmalısın.Arkadaşlar Maksimum scriptle çıktıgınız rankları yazar mısınız solo q mu flex mi onlarıda yazarsanız hiç mastera çıkan oldu mu
evet alttaki arkadaşın yorumundan da anlayabileceğin gibi sen boş sallıyorsun yapma zira aylardır oynayan da var paylaşıldığı ilk günden beri kullanan da eğer ben hileyim diye gezmezsen ban yemezsin hile BAN ATMIYOR belli edersen ve RAPORLANIRSAN sistem bilgisayarını tarıyor hoş görmediği 3.parti bir yazılım bulduğunda işte o zaman ban atıyor.....Boş yapma kardeşim adminler hileyi paylaştıkları konuda en üstte yazmışlar Ban Status 1 Hafta / 1 Ay diye
teşekkürler kanka senin şu yorumunla bu bol keseden sallayan bilmeden konuşan arkadaş belki susar artıkbu iş birazda şansa bakıyor sanırsam benim 1 ayı geçti hatta 2 aya girdim hala yemedim
Yav arkadaşım git Lol konusuna bak en üstte ne yazıyor. Yan hesaptan yapıp Main hesapta ban yiyen yüzlerce adam bile var gelmiş burda bir yoruma bakarak sallama diyor.evet alttaki arkadaşın yorumundan da anlayabileceğin gibi sen boş sallıyorsun yapma zira aylardır oynayan da var paylaşıldığı ilk günden beri kullanan da eğer ben hileyim diye gezmezsen ban yemezsin hile BAN ATMIYOR belli edersen ve RAPORLANIRSAN sistem bilgisayarını tarıyor hoş görmediği 3.parti bir yazılım bulduğunda işte o zaman ban atıyor.....
teşekkürler kanka senin şu yorumunla bu bol keseden sallayan bilmeden konuşan arkadaş belki susar artık
en geç 1 ay olduğu kesin değil 1 aydan fazla süreden kullanıyorum hala ban yememiş bulunuyorum tamamen şans işiBen LOL oynamıyorum ama en geç 1 ay içinde ban atıyor Mastera kadar çıkacaklarını sanmıyorum.