League of legends LazySharp Maksimum Rank

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saazp
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Maksimum scriptle çıktıgınız rankları yazar mısınız solo q mu flex mi onlarıda yazarsanız hiç mastera çıkan oldu mu

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben LOL oynamıyorum ama en geç 1 ay içinde ban atıyor Mastera kadar çıkacaklarını sanmıyorum.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Ben LOL oynamıyorum ama en geç 1 ay içinde ban atıyor Mastera kadar çıkacaklarını sanmıyorum.
ömen tönrım göğe mi indin , ha yok normal insanmışsın oynamadan dahi geleceği falan görebilmen çok iyi özellikmiş ya kanka veya bol keseden sallaman iki şekilde de normal değil yapma böyle şakalar zira bin kişiden 9'bini plat ve dia görürken senin oynamadan dahi 1 ayda banlanıyorsun demen nerden baksan kral hareket

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
real hesabım ban yedi scriptten değil küfürden ama smurf hesabım ilk 10 maçtan sonra bronz 4 yapmıştı ama scriptle 4 günde gold 2 oldum gold 1 seri maçlarındayım

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
ömen tönrım göğe mi indin , ha yok normal insanmışsın oynamadan dahi geleceği falan görebilmen çok iyi özellikmiş ya kanka veya bol keseden sallaman iki şekilde de normal değil yapma böyle şakalar zira bin kişiden 9'bini plat ve dia görürken senin oynamadan dahi 1 ayda banlanıyorsun demen nerden baksan kral hareket
Boş yapma kardeşim adminler hileyi paylaştıkları konuda en üstte yazmışlar Ban Status 1 Hafta / 1 Ay diye

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
çoğu kişi banın er yada geç geldiğini yazıyor bazen 1 hafta bazen 1 ay ama script ile kasılmış ve sorunsuz çok uzun süredir devam eden hesap yok denecek kadar az yinede tercih sizin ban riski her zaman var

Edeple Gelen Lütufla Gider
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Maksimum scriptle çıktıgınız rankları yazar mısınız solo q mu flex mi onlarıda yazarsanız hiç mastera çıkan oldu mu
Script ile altın elosuna çıkarsan bile şanslısıdır. Çünkü bazen yenilmekte olduğun bir maç da bir an da tek başına aşırı taşıyıcı konumuna gelip belli ediyorsun. Yada sistem bir şekilde seni algılayıp banlıyor. Yani uzun vade de kasacaksan scriptten uzak durmalısın.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Boş yapma kardeşim adminler hileyi paylaştıkları konuda en üstte yazmışlar Ban Status 1 Hafta / 1 Ay diye
evet alttaki arkadaşın yorumundan da anlayabileceğin gibi sen boş sallıyorsun yapma zira aylardır oynayan da var paylaşıldığı ilk günden beri kullanan da eğer ben hileyim diye gezmezsen ban yemezsin hile BAN ATMIYOR belli edersen ve RAPORLANIRSAN sistem bilgisayarını tarıyor hoş görmediği 3.parti bir yazılım bulduğunda işte o zaman ban atıyor.....
bu iş birazda şansa bakıyor sanırsam benim 1 ayı geçti hatta 2 aya girdim hala yemedim
teşekkürler kanka senin şu yorumunla bu bol keseden sallayan bilmeden konuşan arkadaş belki susar artık

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
evet alttaki arkadaşın yorumundan da anlayabileceğin gibi sen boş sallıyorsun yapma zira aylardır oynayan da var paylaşıldığı ilk günden beri kullanan da eğer ben hileyim diye gezmezsen ban yemezsin hile BAN ATMIYOR belli edersen ve RAPORLANIRSAN sistem bilgisayarını tarıyor hoş görmediği 3.parti bir yazılım bulduğunda işte o zaman ban atıyor.....

teşekkürler kanka senin şu yorumunla bu bol keseden sallayan bilmeden konuşan arkadaş belki susar artık
Yav arkadaşım git Lol konusuna bak en üstte ne yazıyor. Yan hesaptan yapıp Main hesapta ban yiyen yüzlerce adam bile var gelmiş burda bir yoruma bakarak sallama diyor.

Son düzenleme:
𝘛𝘩𝘦 𝘉𝘢𝘱𝘩𝘰𝘮𝘦𝘵
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
valla ben 3 tane hesap kasıyorum 1.5 ay olucak neredeyse :D

but most importantly he hacc
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
en fazla gold oldum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
scriptti kullanmana göre dğeişir az belli edersin ban yemez

Minas Tirith
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Scriptte zaten ban yemenin en büyük sebebi bir anda yükselen istatistiklerin maç başı cs oranın gold kazanma dahilki bunlar en şüphe çekenler script kullanacaksan hatada yapacaksın yoksa faker gibi oynamaya devam edersen paylaştıkları ortalama ban süresi doğrudur

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
1 hafta max
Post automatically merged:

han bot ile challengera çıkan arkadaşım vardı

Son düzenleme:
Work SMART
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
1 week to 1 month banned you will get so lazysharp is for entertainment only sir use it at your own risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...