Üye
peki bir sorum daha var bulut tabanlı olarak kullanılabilir mi ?Yemezsin dostum.
peki bir sorum daha var bulut tabanlı olarak kullanılabilir mi ?Yemezsin dostum.
Hiç denemedim ama aldığım yerde öyle de kullanılabileceği söyleniyordu ayrıca cloud sistemler sizden tamamen bağımsız olduğu için macronun çalışmayacağını sanmıyorum yani gayet iyi çalışacaktır diye tahmin ediyorum.peki bir sorum daha var bulut tabanlı olarak kullanılabilir mi ?
daha önce denemiştim ama çokta kararlı çalışmıyordu bu tarz botlar acaba fps kaybı yaşadınız mı? örn yüksek miktardaHiç denemedim ama aldığım yerde öyle de kullanılabileceği söyleniyordu ayrıca cloud sistemler sizden tamamen bağımsız olduğu için macronun çalışmayacağını sanmıyorum yani gayet iyi çalışacaktır diye tahmin ediyorum.
Sanal makinadan kastınız uzak sunucu değil miydi? eğer bilgisayarın içinde ikinci bir makinadan bahsediyorsanız o şekilde çalışmaz ama Azure gibi vds rdp sunucunuz varsa onlarda çalışır ve bilgisayarınızı etkilemez.daha önce denemiştim ama çokta kararlı çalışmıyordu bu tarz botlar acaba fps kaybı yaşadınız mı? örn yüksek miktarda
Bir kaç gün önce test ettim çalışıyordu dostum.hile güncelmi fixlimi bilgisi olan vamrı?
EUW sunucusunda 6-7 hesap kastım şu ana kadar, hiçbiri bot yüzünden ban yemedi(birkaç hafta oynadım hepsinde de).30 levele botlarda kasıyo fakat pvp başlayınca 3gün içinde ban yiyosunuz
yeni gelen sezondan sonra sıkıntı olmaya başladı eskiden bende kullanıyodumEUW sunucusunda 6-7 hesap kastım şu ana kadar, hiçbiri bot yüzünden ban yemedi(birkaç hafta oynadım hepsinde de).
Harita sorununu çözebildin mi? ULB kullanılmıyor bende her oyun harita sağ tarafa geçtiği için.yeni gelen sezondan sonra sıkıntı olmaya başladı eskiden bende kullanıyodum