League of Legends Level Kasma Botu / (Nisan 2022)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
ya ben bi el yapay zeka modunda giriym dedim baktım 4 kişi birden bot gibi oynyo böyle sabit kalıyolar falan. heralde bunu kullanıyolar sanırsam. iyiymiş teşekkürler

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Eu tenho um pouco de medo de usar bot para definir novas contas, mas eu vou testá-lo como é uma nova conta para não perder nada

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İşsizin birisi riota ticket atarsa ban yiyebilirsiniz ama onun dışında genelde sağlam oluyor bu botlar

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
virus totaldan kontrol ettiğimizde virus var peki bunlar zarar lı mı ?
Şifrelenmiş dosyalar başkaları tarafından ele geçirilmesin diye böyle korunuyorlar virüs programları da içini göremeyince virüs diyor bizzat kullandım zarar verecek bir şeyi paylaşmam.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ne gerek var lvl botuna, hile olsa neyse de lvl artsa nolacak artmasa nolacak :D benim düşüncem

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bu hala çalışıyor değil mi?
Bugün deneyeceğim.

VirtualTrouble
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Eğer halen aktif halde ise mükemmel olacaktır ancak ban yeme riski nedir şuan çalışmaktaktamı bilgisayarı banlarsalar birdaha oyuna giremeyebiliriz bu riski nedir kullanan arkadaşlar varmı acaba

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Eğer halen aktif halde ise mükemmel olacaktır ancak ban yeme riski nedir şuan çalışmaktaktamı bilgisayarı banlarsalar birdaha oyuna giremeyebiliriz bu riski nedir kullanan arkadaşlar varmı acaba

Defthkan hocam konuyu açtığında kullanıyordum. Oyuna inject olmuyor macro gibi düşün bilgisayar banı yemezsin zaten kule altına gidiyor ölüyor en fazla hesabın ban yer ya da şansına bağlı yemez botlarla denersin iyi akşamlar.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kendin oynamadığında Free hesap kasmak için bire bir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...